Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pod Bučkovou

Diskusná téma K fotke: Pod Bučkovou

Pohľad so svahu kopca Bučková (545m) na kopec Zámok (559m). Fotka nevystihuje to ako netradične oproti malokarpatskému "normálu" táto lokalita vypadá. Preto sa odporúča ju navštíviť :) Deformované a zakrpatené stromy, rôzne druhy zverov a netradičné výhľady, to je jej okolie.

Brk

podobné zaujímavé ekosystémy sú v okolí lokality Uhliská nad Plaveckým Podhradím

Vladvlad

Veľmi fotogenické, musím sa tam ešte niekedy vrátiť, pretože nie som s fotkami, ktoré som tam vytvoril spokojný :)

Možný tip na trasu, ako sme išli v sobotu my:
Kuchyňa-Vývrat-Kuchynský hrad-Bučková-Zámok-Stodôlky-Baďura-Rohožník. Ak sa tam pridá ešte výstup/zostup severným svahom Vysokej na vrchol, tak je to ešte krajšie.
Lokalitu mám rád, a rád to tam navštevujem img31.imageshack.us/…/mapa2c.…

Janica

...pekná...vypadá to ako nejaký starý sad

Vladvlad

Lokalita je veľmi fajná :) Za celú dobu našej včerajšej túry sme nestretli žiadneho človeka, to asi preto, že sme sa úspešne vyhýbali všetkým značkám :)

Meky

Parádna lokalita.Len dodám,že v tomto období,keď sú stromy bez listov sa ukazujú ozaj netradičné a nie tak často vídané výhľady.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma