Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Ďurkovej

Diskusná téma K fotke: Z Ďurkovej

Keď sme včera štartovali výstup na hrebeň Nízkych Tatier vyzeralo počasie dosť nevľúdne a také aj bolo. Na hrebeni nás privítala poriadna fujavica a hmla. No po chvíli sa začala oblačnosť trhať a ukázali sa zaujímavé výhľady.

Muska

Boli sme aj na útulni no Ďuro tam nebol :)

Blahola

Pekné, Ďuri nám poslal pozdrav z Ďurkovej. A bou si pozrieť aj Ďurka na Ďurkovej?

Daulagiri

Presne takéto to bolo včera aj na Stolici, tiež ma výška snehu prekvapila (okolo 15 - 20 cm), akurát od vetra som bol vďaka stromom ušetrený. Výhľady som mal vždy len pár sekúnd, ale stálo to za to.

Muska

No po dnešnej noci určite. My sme to včera ešte prešli bez nich a bolo to dosť namáhavé. na hrebeni sneh dosahoval výšku od 15 cm až po gule :) (v závejoch).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma