Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pod Veterlínom

Vladimir

Ďakujem a ozaj na spodku je kaz asi už musým vymeniť okuliare omluvám sa za tu chybu:_(

Suco

Síce ti to optimálne nespojilo, ešte treba potrénovať;) sú tam nejaké zuby, ale kašlať na detaily..vychutnávam si celok;)

Vladimir

Dnes bol fakt pekný deň, len škoda že hore na Veterlíne bola slabá oblačnosť a aj pohľadom dole dosť sa výril prašan, vyzeralo to ako opar a dalšia škoda že sme nešli až na Čelo ale to bola moja vina lebo zobral som si zo sebou moju Kokerku a tá mala toho dost už na Veterlíne. V Trnave včera nenapadal žiadny sneh ale tam muselo do 15cm napadnút čerstvého prašanu a to ma ošálilo:))) Zdenči takéto pohľady strieborné koruny stromov a modrá obloha je niečo neskutočné a človek sa toho nevie nabažit.:-)

Zdenči

podobná sa aj mne podarila vlani na Vysokej

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma