Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohodenka na Chlebe

MatusM

hehe, ja som belasý pondelok vynechal, zato sa nechal vyfúkať nedeľným severákom a zapadať dnešným snehom.. nuž, nafigu timing, ale nevadí, na horách je stále krásne.

Jana T.

Ujo Haviar sa pýtal na ,,rodinu z Turca"... :)

Blahola

Tak si tam Janka bola? Včera som telefonoval s naším predsedom Tk HOREC Petrom H. :-) Obaja sme chrochtili, aké je krásne počasie. :-)

Jana T.

Čau, videli sme Ťa na tom krásnom bielom hrebeni MF...Žarnov, Buchlov bielučký, nad nami ,,blaholova modrá"...a výhľady široko-ďaleko... :)

Daulagiri

No tak tu dobre vidieť že za tie dva týždne toho snehu hlavne v okolí hrebeňa riadne ubudlo. Už to nie je taká biela Antarktída :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma