Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Braunsbergu

Vladimir Popluhar

Dobrých ludí sa všade vela zmestí a to by sme si mohli pozvať aj hostí - svojich spoločníkov na potulkách :-))))Asi by to bolo celkom fajn.

Jihomoravak

Vladimir Popluhar:To by vubec nebylo od veci udelat sraz Vladimiru, by me zajimalo kolik by se nas tam seslo :-)

Vladimir Popluhar

Raz by sme si mali dať zraz Vladimírov na nejakom V-čku - Vysoká, Vápenna, Váruby - sorry Záruby

Vladimir50

vladvlad: (Vraciam sa k našim pôvodným prihlasovacím menám, lebo v Malých Karpatoch je nás Vladimírov hodne.) Poslal si pádny argument na podporu svojho názoru. Na tej ukážke sú Malé Karpaty naozaj komplet ako na dlani od severu na juh.
Držím palce pri výlete na Schneeberg.

Jihomoravak

Nadherny pohled jen tise zavidim ja musel byt v nedeli v praci.

Vladvlad

Vladimír: kedysi dávnejšie som tu čítal príspevok od Luba M. ktorý napísal, že so Schneebergu videl hrebeň MK. Podľa mňa nie je dôvod nevidieť to. Keď som tam bol ja, tak viditeľnosť bola slabá, ale určite by som sa tam rád pozrel práve za dobrej viditeľnosti.

Na ukážku pohľad nad Viedňou, ktorý som nešiel už neviem na akej stránke. Bez problémov sa dajú rozoznať MK od Hundsheimerbergu, cez Kobylu, Vysokú, Vápennú a dokonca až po Záruby. Pri kvalitnejšej fotke určite aj ďalej :)
img9.imageshack.us/…/malkarpa…

Vladimir50

Vladimír neverím, že zo Schneebergu sa dajú rozoznávať detaily - kopce tu v okolí Bratislavy. Tie naše kopečky sú na takú vzdialenosť príliš nízke. Vlani v októbri pri špičkovej viditeľnosti som mal možnosť byť na najvyššom poschodí budovy poisťovne Wiener Stadtische vo Viedni a vtedy som ešte rozoznával Hundsheimer Berg, Braunsberg aj Devínsku Kobylu. Ale zo Schneebergu? To asi len za mimoriadnych podmienok a bude to musieť byť veľký znalec.

Vladvlad

Vďaka za zastavenie. Ja sa takýmito pohľadmi už ani príliš nenadchýňam. Za posledné mesiace je to už ixtý-krát :) Ale vždy poteší.
Ešte viac by však potešil pohľad zo Schneebergu sem :)

Tmax

Bola nie len skvelá viditeľnosť, ale pofukoval taký horský/alpský vetrík. Spolu so zasneženými kopcami nadohľad som sa cítil ako na bikovačke v niekde mimo túto nížinu. :-) Bol som pri Neusiedl See a Leithagebirge.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma