Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Prvý raz na Ďumbieri

Diskusná téma K fotke: Prvý raz na Ďumbieri

Vláčiť statív z chaty M.R. Štefánika na Ďumbier sa my vôbec nepozdávalo ale či to stálo zato môžete posúdiť sami, určite sme pripadali tak trocha komicky pre ostatných prizerajúcich pri pobehovaní zo statívom, na vrchole šťastia, z jedného miesta na druhé, vyzeralo to ako taký minifotokrúžok ktorý si vybehol na kopček a doslova sa vyšantil z fotenia, a som si istý že to tak aj bolo.

Barselo

Vďaka za názor, hore bolo toľko ľudí ako keby tam pravidelne premávala MHD, ale niet divu, takéto počasie aké panovalo cez víkend, nie len v Nízkych Tatrách, by som prirovnal k výhre prvej ceny v lotérii.

Martinovic

tento vikend som tam bol aj ja, fotil som zapad v piatok a vychod v sobotu (vychod ale nie priamo z dumbiera ale z vychodnej casti masivu) skoda ze bolo vsade tolko stop (co je moja jedina vyhrada k tejto foto :-) )... mal som problem najst nejaky neposkrvneny snehovy utvar, btw na taketo foky zas tak nutne stativ netreba

Pakito

my sme vyrazali rano okolo 4:15 z Trangosky a pri chate sme boli cca o 6:30 ja som slapal na peso ostatny na lyziach, ale mal som dost a hore by som uz nestihol ani nevladal. Asi sme sa nestretli, lebo my sme uz o 10:15 boli doma v BB.

Barselo

Táto je fotená sobotu večer pri západe slnka, nebolo my všetko jedno čo sa týka bezpečnosti, nemali sme mačky takže trocha risk, z chaty sme vyrážali cca 15:00, stihli sme to tak akurát, na rozloženie "vercajgu" (statív a podobné fotohračky) sme mali k dobru 15min. Prespali sme na chate zo soboty na nedeľu takže pravdepodne sme sa videli, keď si zbadal troch ako sa všade terigajú zo statívom tak to sme boli my.

Pakito

v sobotu som tam bol aj ja, ale az hore som bohuzial nedosiel, uz som nevladal a nestihol by som vychod slnka, mozno sme sa aj videli, ja som fotil nad chatou smerom k Dumbieru

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma