Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zárubovská z archívu

Bulat

vlado, vedieš si nejakú štatistiku, koľkokrát si na najvyšší vrchol MK vystúpil ? Myslím že to číslo bude úctihodné...

Vladimir

Vladimír archív mám bohatý a teraz práve robím výber, upravujem a ukladám si to na externý HDD.Igor nevediem Záruby mám najblišie a v nedelu ak môžem tak si ich vystupám rámci kondičke lebo mám rád aj dialkové pochody a beriem to ako dobrý tréning zároveň je to moja ozdravovna kde čerpám pohodu a kľud za každého počasia.Igor moj prvý výstup na Záruby nedopadol dobre pri výstupe ma predbehol asi 80 ročný dedko zároveň 2 asi 65 ročné babky a ja som vyzeral ako pred porážkou a oni si tak lahko vykračovali čo ma naštvalo tak že som musel niečo zo sebou urobiť, bud sa vykašlat na turistiku alebo to začat trénovat, vybral som si druhú možnost a teraz som chorí ked sedím doma,preto každý týžden tie Záruby.:-)))

Vladimir Popluhar

Velmi dobre si sa rozhodol - aj s trénovaním aj s tým externým HDD - mi ideme pravdepodobne v sobotu na Záruby. Možno sa stretneme.

Paulovič pali76ZM

vladko ja som v tomto podobný "pacient" ako ty. Ja tiež keď musím sedieť doma (ako teraz,lebo mám koleno v "ofsajde" a čakám kedy pôjdem pod nôž) tak som nešťastný a len stojím pred oknom a hovorím si: dnes je pekný deň,dneska by to šlo :):):)

Vladimir

Pali prajem skoré uzdravenie koleno u nás turistov je moc háklivá záležitosť viem to aj z vlastnej skúsenosti ked človek chce ísť ale koleno nie.Mna teraz šlaktráfa aj kvôli tomu že som zdravý mohol by som ísť ale nemôžem, to máš ako tej rozprávke ani holý ani oblečený, ja mám volno ale aj nemám volno tak musím sediet doma.Vladimír v stredu chcem ísť na Vapennú do obeda no v sobotu by som aj mohol ale ráno ako chodím v nedelu nebudem môct možno ma to tam vystrelí uvidím čo má v pláne moja polovička.:-)))

Paulovič pali76ZM

vladko díky. Momentálne si dávam aspoň také prechádzky po rovinkách a parkoch ,lebo viac koleno nedovolí :( ,ale dúfam že o nejaký polrok to už budem môcť rozbaliť naplno :)

Vladimir Popluhar

Veru - polovičky sú dôležité Vladimír, aj ja sa dnes viac venujem polovičke - proste nedá sa stále byť zablatovený. Kedže moja polovička ma podobne problémy ako Ty - koleno - dnes sa tiež venujeme viac kultúre. Ale aspon včera som si to trošku užil.

Paulovič pali76ZM

moja polovička je momentálne tiež spokojnejšia , kedže sedím pri nej a nemôžem von :) (a čistím zemiaky k obedu:))))

Meky

Pali,príď aj k nám načistiť krumple.To je podobné ako zemiaky :-)

Meky

A zdravím aj ostatných povaľačov,domasedov aj s ich polovičkami.

Vladimir

Kedže po celý rok lietam kade tade tak dnes ked mám deň D kedy som uzrel svetlo tohto sveta mi polovička prikázala sa venovať len jej a kedže ona má zimnú uzáveru po strede ked sme boli na Korlátke duplovanú tak neprotestujem:-)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok