Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: HIKING pátra

Diskusná téma K fotke: HIKING pátra

V útulni Varta pod Klenovským Veprom som objavil toto milé prekvapenie. Vytlačený Tonov článok a na poslednom liste popis klubovej túry, ktorú som viedol jednu májovú sobotu. Ktorýže hiker sa k propagácií nášho webu prizná, aby sme mu poďakovali?

Tono

Takze som trafil hned na prvy pokus... ze je to pod sedlom Varta:-)

Funttomas

Keďže sa nenašiel pôvodca propagácie HIKING.SK v útulni Varta pod Klenovským Veprom, nebudem menovite ďakovať, lebo nepoznám jeho identitu… Fakty k foto som spresnil a doplnil.

Funttomas

Ľubo:
verím, že sa „prizná“. Usudzujem podľa vytlačených materiálov z útulne, že je zbehlým čitateľom nášho webu a mal by objaviť aj túto fotku v galérke.

Funttomas

Juro:
pohorie Poľana nepatrí do oblasti Slovenského rudohoria ale do Slovenského stredohoria. Počkajme si na správnu odpoveď od turistu, čo to tam nechal.

Juro

Že by to bolo niekde pod Poľanou?

Funttomas

Ahoj Tono,
mňa tiež nesmierne táto drobnosť potešila. Je to milá spätná väzba od čitateľov hikingu ;-) Tak som sa s ňou chcel podeliť aj s tebou. Zatiaľ neprezradím v ktorej útulni som to našiel. Verím, že sa niekto prizná, aby sme mu mohli (ale to až potom :-)…

Tono

No ja som to tam sice nedal, ale odvazim sa napisat, ze to je v utulni pod Kl. Veprom, ktorá sa nachadza cca 10 min. pod Sedlom pod Vartou. Neviem, tam som este nebol (vzdy som siel hore na Kl. Vepor), ale nie je tam nahodou aj Chata pod Veprom? Tesim velmi tato fotka...
Dakujem Tomas!!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma