Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kóta 519

Diskusná téma K fotke: Kóta 519

Ešte nedávno bol tento kopec schovaný v krásnom bukovom lese. Teraz sa nám kóta 519, okolo ktorej je zákruta lesnej cesty a ktorá je už vo VVP Turecký vrch, kúsok od zelenej značky a Prepadlého predstavuje takto.

Vladvlad

tidoj: dobré pomenovanie, páči sa mi :)
Treba zavolať nejakému plukovníkovi do VPP, potom niekam na kataster alebo kartografický ústav, či kde sa pomenovávajú nové lokality a nahlásiť im naše rozhodnutie :)))

Tidoj

Tak ak je to už takto "na spadnutie", je načase vymyslieť kopcu nejaký nový pekný názov. Napríklad Somárik. (To bol len taký pokus.) Kóta 519 je predsa len meno skôr pre ďalšie dieťa B. Kollára.

Vladvlad

Som rád, že som prispel novými informáciami.
Ako som písal, som zvedavý kedy to bude sprístupnené (vraj tento rok).
Na bicykel sú to fajn trasy, pokiaľ sa ide len tými krajnými asfaltkami, nemal by byť problém. Jazdí a chodí tade veľa cyklistov a ako píšeš, v zime asi aj veľa bežkárov. Tak teším sa teda na to zoficiálnenie.

Vladimir50

Vlado - ďakujem za info o plánovanom otvorení ciest vo VVP Turecký vrch. Súhlasím, treba to sledovať, teda či to naozaj urobia a ktoré cesty otvoria a môžeme sa potom tešiť na zaujímavé trasy.
Inak po tejto ceste som už išiel, poza Somára z Troch kamenných kopcov asi dvakrát na bežkách ešte keď tam bol aj les a je to pekná trasa. A keď to bude aj oficiálne dovolené, predsa len sa bude človek cítiť bezpečnejšie.

Vladvlad

Zaujímavý pohľad, takto som to ešte nevidel-s pekne zachytenou asfaltkou.
Som zvedavý, či bude sprístupnená aj táto asfaltka, ako bolo sľubované: zahorie.sme.sk/…/kraj-chce-vy… len kedy to bude.
Celkovo tie asfaltové trasy cez Turecký vrch sú zaujímavé a dajú sa po nich pekne kombinovať trasy :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma