Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jar pod Tatrami

Diskusná téma K fotke: Jar pod Tatrami

Jar pod Belianskymi a Vysokými Tatrami, fotená netradične z poľskej strany Tatier - z miesta v dedinke Gliczarow Gorny. Doteraz som presne nerozlúštil, ktoré presne vrchy vidieť, ale tuším, že úplne na ľavom kraji je Havran.

MatusM

to je jedno, že na opačnej strane "čiary", mám na mysli región

MatusM

wow, ľúbivé.. takmer ako alpská krajinka, ale lepšie, veď je to DOMA

Djvlado

Tatry zo severu su pre mna najkrajsie, maju taky Alpsky raz :-))). Stity zlava su: Havran, Novy vrch, Muran, Jahnaci stit, Maly Kezmarsky stit, Kezmarsky stit, Vychodna Vidlova veza, Velka Vidlova veza, pod Vidlami je Belasa veza, dalej ide Zmrzla veza, Kolovy stit, Lomnicky stit, Pysny stit, pod Pysnym je Cierny stit, dalej idu Baranie rohy, Nizna Barania Straznica, Snehovy stit, Zadny Ladovy stit, Ladovy stit (najvyssi na fotke), Ostry stit, Javorovy stit a Maly Javorovy stit ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma