Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nedeľný úlovok z výletu na Veľký Plešivec (484 m )

Adrihan

Ahoj Igor_tn, nie je to škoda neukázať tento skvost prírody ostatným, ktorí nemali to šťastie, aj keď jej chýbal chvostík :-).Nože zaves aj tú tvoju jašteričku.

Igor_tn

Dal som do galerie fotku na Čachtický hrad z Veľkého Plešivca.Pred mesiacom tam bolo veľa jašteríc, mne však pozovala len jedna, ktorej chýbal chvôstik.

Adrihan

Ďakujem za upresnenie výšky.Záber smerom na Čachtice mám z jesene minulého roku.Zajtra zavesím. Je to tam naozaj veľmi pekné. Pripomína mi to moje rodisko Turčiansku záhradku.

PeterS

Jašterice zelené máme tuším v galérii už štyri. Ešte k tomu Veľkému Plešivcu, jeho n.v. je 484 m. Nemáš náhodou záber smerom na Čachtice, ja som tam bol v zime za dosť zlej viditeľnosti, tá lúčna kotlinka medzi Veľkým a Malým Plešivcom porastená borovicami stála za to.

Adrihan

Máš úplnú pravdu Ypsilon.Tá tvoja je veľmi pekná.

Adrihan

Ani mne sa moc nepáči odrezaný chvostík, ale chcela som vám ju ukázať trošku z blízska.Mám aj foto, kde ho má takmer celý :-). No hold bola dosť plachá.

Mlieko

Krasna fotka, len skoda, ze sa ti tam jasterica nevosla cela...

MisoM

Tak som to opravil miesto autora, hadam sa nenahneva, aby sme tu nemali kapustovu jastericu, inak ma to prijemne pobavilo takto zrana v praci. Ale kazdy roby chyby a aj tak klikol som ti na 1, pekne pohotove foto

PeterS

Pekný úlovok, len oprav popis "zelná". Českí čitatelia si budú myslieť, že ide o jaštericu "kapustovú":)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky