Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trnavská stovka 2011

JarinoM

Pekne napísaný článok,ale závistlák zo mňa určite nebude:)

Elrarach

Dakujem Marek za upozornenie, nechtiac zavadzam...je to vzdialenost po miesto, kde sa tieto dve trasy stretaju pred Brezovou...uz je to na ceste napravy:-)

Marek

A este jedna vec: vitaj medzi zavislymi! Pred piatimi rokmi sme si s mojou polovickou tiez povedali, ze raz nam staci... a nevyslo to :).

Marek

Super clanok, gratulujem k vykonu. Ako si prisiel na vzdialenost 6,74 km asfaltkou z Dobrej Vody do Brezovej? Ked to zmeriam na turistickamapa.sk$ret od razcestia po uciliste mi to vychadza 8,8 km.

Vladimir

Dobrý článok, ciklisti podaktorý aj mne išli na nervy hlavne jednoho keby ho chytil tak mu ho rozmlátim o hlavu tak ma naplašil že som skoro skolaboval, obali večná slabost ludí a nielen na pochodoch na Záhorí je viac odpadu od hubárov ako hríbov v Tatrách pomedzi skali postrkané prazdne flaše no asi sa chcú presúvat v budúcnosti po smecisku. TT-ka je dobrá akcia a vôbec tu nejde o nejaké pretekanie hoci viem že sú aj taký ktorím ide o čas ale o pevnú vôlu dojst do ciela a spoznat nových priatelov ale sa aj stretnút s priatelmi spred roka.apropo 2 kontrola boli Tri Kamenné kopce. o rok zase budeme nadávat ale celkom budeme spokojný v cieli:-)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum