Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vyzdobená Mažárna

Diskusná téma K fotke: Vyzdobená Mažárna

Cestou z Tlstej sme sa nezabudli zastavit v Mažárnej - jaskyňa 130 m dlhá, puklinovo-rúťivá so zvetranou kvapľovou výzdobou. Verejnosti nie je prístupná. Fotka je scenovaná, tak sa ospravedlňujem za zhoršenú kvalitu.

Adrihan

No,veru peký zážitok ste mali,to je pravda:-).Po takejto zleji dobre padne ešte stretnúť aj dobrých ľudkov.Aj toto patrí k turistike a človek má potom dlhé roky na čo spomínať. Fotka bola robená 1. januára 2003. Asoň si teraz tak matne spomínam. Deň a mesiac sedí určite, ale ten rok , by som si musela pozrieť v mojom tuláckom zápisníčku.

Eskimo

a kedyze tam bola takato pekna ladova vyzdoba? ja som bol na Tlstej a v Mazarnej len raz, pred cca. 12 (alebo mozno aj viac) rokmi a ked sme zliezali dolu, spustila sa totalna prietrz mracien... v jaskyni Mazarna sme cakali, kedy dazd prestane, ale ked neprestaval 3 hodiny, tak sme isli aj cez ten dazd... dolu v Gaderi sme uz mali vodu vsade vo vibramach, napriek tomu, ze sme v nich mali sacky. A potom, ked sme sa susili v autokempingu v Gaderi, mali sme stastie na dobrych ludi, ktori tam boli ubytovani a ktori nas nalozili do svojej dodavky a prepravili do Turcianskych Teplic, kde sme zase boli ubytovani my :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma