Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cesta z Horného Liptova na Horehronie

Merhorn

siel som autom cez certovicu na liptov predvcerom a bol som sokovany ked som toto uvidel. bohuzial tu len hudreme ale nikto z nas nic preto nespravi aby to tak nebolo. uz ma to pravdu pvoediac aj stve, radsej budme ticho alebo nieco skusme s tym co sa deje robit. viem si predstavit ako sa na nas smeju, ze len sa stazujeme ale nik z nas nema gule na to aby ich zastavil. musime byt na smiech, rovnako ako priroda kotra prehrava

Meky

Však nám to raz pani Príroda zúčtuje :(

Brigita

Ďakujem za príspevky,odfotila som iba realitu.

Paulovič pali76ZM

tak toto zdravý rozum nepochopí !!! , strašné niečo :( , kto dá rozum týmto "ľuďom" čo páchajú tieto otrasné zverstvá na našej prírode?

Rbr69

Siel som tam autom cca pred tyzdnom a presne taketo dojmy som mal. Je to tam otrasne. Ked som tam jazdil cca pred 4 rokmi na biku,tak som sa chladil v toni stromov popri ceste a bol to husty les. Teraz je to oholene a na niektorych miestach v zatackach aj korene postahovane dolu k ceste ako odpad.

Rado Gadoczi

Posledne dva dni su tu ame chutovky z tej oblasti jedna "krajsia" ako druha !

Tidoj

Kurnik!... ja by som tú fotku aj hodnotil, lebo ona ako fotka je dobrá, ale nepáči sa mi to, čo je odfotené. A to teraz nehodnotím, či to je dobré alebo zlé, či to musí byť ako následok veternej smršte alebo je to následok necitlivej ziskuchtivosti, alebo opatrenie na podporu hadov a jašteríc, alebo bežná obnova lesa. Len sa mi proste takáto krajina vôbec nepáči. Ale vôbec!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma

Komentár

Yetee k fotke: Leto v Balogu Drevenice v Balogu to budú asi ťažko, keďže je to zrubový, gréckokatolícky kostol z Matysovej zo skanzenu pod Ľubovnianským hradom.

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma