Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Malá Fatra

Diskusná téma K fotke: Malá Fatra

Keď je obloha úplne zamračená a človek stojí v noci nad Terchovou príde na rad namiesto pohybujúcich sa objektov na oblohe hra s čelovkou. V pozadí Malý Rozsutec 1344m., Veľký Rozsutec 1609m., Stoh 1608m. a Poludňový grúň 1460m. a vzadu jemne trčiaci Chleb 1646m.

Adina

presne takuto fotecku mi spravil kamos na Skalnatej, len ja som sa podpisala, najvacsia stranda bola, kym sme podpisovanie nacvicovali...ale vyslo paradne

Tidoj

A ako som tak písal, tak som zabudol dať tie body... :-)

Daulagiri

Hahaha, tak toto som ešte nevidel, skvelý nápad...

Alexander

davam len 5 bodov, lebo si nevypol celovku medzi pismenami :::)))

Rbr69

minule mi tiez taketozislo na um, bo som uz podobne na nete videl ... pravidelnymi ukrokmi do boku sa da zabezpecit rovnaka medzera a vratenim sa k start miestu aj to podciarknutie ... ale inak pekne, napadite ... Rado, a uplne najviac by si zaujal, keby si to kreslil s celovkou na hlave, az potom by to bola bomba! :)))

Brk

má to fantáziu, klobúk dole, aj keď...pravdu povediac, mne tá fotka pripadá dosť gýčovitá...ale ako experiment si to zvládol bravúrne :)

Rado Gadoczi

tidoj -> No fotil som to na 3 pokusy. Na prvej fotke bol nadpis otoceny zrkadlovo pozabudol som totiz ze to musim pisat obratene aby to na fotke bolo normalne. Na druhej fotke boli pismena prilis blizko seba a nedali sa precitat. No a na tejto tretej to bolo ako tak. Pisal som sa mozrejme vo vzduchu s tym ze som sa pri kazdom pismene posunul o kusok do lava. Podciarknutie ma napadlo nakoniec a ako som to trafil sam netusim :)

Tidoj

More, ale je to vymakané! Neviem presne ako sa toto robí, ale môj obdiv má to, že tie písmená si trafil rovnakej veľkosti, aj rovnaké medzery, aj to je rovno napísané a ešte aj tá posledná čiara končí presne pod začiatkom M. Veď tie svetelné stopy si ty nevidel, či? Nie je to tak, že si len tak približne svietil svetlom vo vzduchu? Lebo výsledkom je dokonalý nápis.
Dávam 43 bodov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma