Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Noc na mohyle

Diskusná téma K fotke: Noc na mohyle

Pohľad zo známeho miesta - Mohyly MRŠ na kopci Bradlo (543m). Práve vychádzajúci mesiac sa dostal dostatočne vysoko nad horizont aby to tu všetko osvetlil. Svetlá dole patria mestu Brezová pod Bradlom. Naľavo Malé Karpaty, na pozadí vidieť aj ich najvyšší vrch - Záruby. Atmosféra miesta bola čarovná, nikde nikoho, iba svetlá dediniek a hviezd nad hlavou. Na jednom zo štyroch obeliskov vidieť aj tieň nejakej mátohy :)

Vladvlad

tidoj: tú otázku som si položil aj ja. Pri pohľade do mapy to môže byť asi jedine Senica.

Tidoj

Rozmýšľam, čo to tam svieti napravo. Senica?

Vladvlad

Laco: aha, jasné, až teraz mi to došlo :)

Tu si viem predstaviť takú nízku hmlu-inverziu, jasnú oblohu a len vrcholky hôr. A do toho mesačný svit :)

tidoj: naposledy (a aj prvý krát) som tu bol po tme 30.8.2010, vtedy bola slabá viditeľnosť. Má to tu cez deň svoje čaro a aj v noci.

Matúš: vďaka, cením si tvoj názor. Ale je to len taký výcvak. Na úroveň publikácie mimo obrazovky PC, je to slabé. Musím popracovať na spracovaní fotografie v Photoshope aby sa na fotky dalo pozerať aj kritickým pohľadom. Plus na takéto zábery treba dlhý čas expozície a nízke ISO. Ja robím presný opak, vysoké ISO a nízky čas :) Keďže sa mi tam nechce len tak stáť, asi si nabudúce zoberiem časopis :)

MatusM

je to skvelé Vlado.. na tvojom mieste by som už začal premýšľať nad vlastnou knihou, máš parádnu zbierku unikátnych nočných záberov

Tidoj

Ostal som úplne spíčles!
...Ja mám k tomu miestu (BpB+Košariská) veľmi osobný vzťah a takáto náladová fotografia poteší...

Vladvlad

Neviem Laco, čo myslíš, ale určite tu bol :)
pantheonsk: tieň je tam naschvál, na tom som si dal záležať a poctivo sa nepohol cez dve minúty :) Proste taký doplnok.
Pali: po tme je všetko iné a to sa mi páči. Keď sú vhodné podmienky: sucho, takmer bezvetrie, svietiaci mesiac a ako tak teplo, treba ich využiť.

Pantheonsk

paradicka, skoda tej postavy resp toho tiena. tie zaruby su skoro v strede nie?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma