Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ubytovanie v NP Muránska planina

Diskusná téma K článku: Ubytovanie v NP Muránska planina

Pokúsim sa s vami podeliť o zážitky zo štvordňového vandru Muránskou planinou. Možno sa hneď opýtate: "Čo je to za vander s ubytovaním?" Ak sa v mojom veku vyberám na štvordňový vander a predpoveď počasia nie je práve najideálnejšia, rozhodujem sa pre istotu. Výber samoobslužných útulní je na Muránskej planine dostatočný, ale jednak sa mi nechcelo brať teplý spacák, karimatku, varič, bombu, potraviny, ale hlavne som chcel preskúmať možnosti ubytovania aj vzhľadom na vekové zloženie nášho turistického oddielu, ktorému som chcel navrhnúť prechod na budúci rok.

FunTTomas

Karo: áno, Gazdovský dvor sa nachádza vo Veporských vrchoch, ale zároveň leží na západnej hranici OP NP Muránska planina.

KarolM

Užitočný článok. S Gazdovským i Zbojníckym dvorom mám len dobré skúsenosti. Malé upresnenie: Gazdovský dvor na Chlipavici neleží v NP Muránska planina.

MatusM

Super článok, vďaka Miro. Rečou politika "som hlboko predsvedčený", že tá situácia na Burde vznikla len nešťastnou zhodou okolností a následným internetovým komunikačným šumom.

Útulňu na Burde spravujú milí a vrúcni ľudia.

Svatopluk stepanek

1/ chlipavica, zbojska, "nova" burda su pre mna nove. vsetkym ich prevadzkovatelom drzim palce, myslim, ze nemaju lahky zivot
2/ chalupka nasich zachrancov - v 80. a 90. rokoch byvala zvacsa pusta. a bol to moj pevny bod na planovanie vyletov / spolu s ch. pri stanici banovo, chatkou na batkovej, ch. janka ../
3/ pekny "synteticky" clanok
4/ nudzovo: je este pristupna veranda na ch. na lopusnej ? je pri nej voda... . a co studna ?
a stale sa opakujem: krasa

Phalike

Vyborny a velmi prospesny clanok, z pre mna a mnohych dalsich hikingacov znameho prostredia, vsak :) A ta latrina na chate Zamok je umiestnena na juhozapadnom rohu chaty, trochu schovana za pristavbou (drevarnou) Na tejto fotke uplne vlavo hiking.sk/…/chata_zamok_pod_h… :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum