Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Veľký Bok podruhýkrát

Diskusná téma K fotke: Veľký Bok podruhýkrát

Po ťažkej a nepríjemnej 12-hodinovej noci som sa veľmi tešil na krásny východ slnka. No osud mi ho opäť a opäť nedoprial. Zobudil som sa do hustej hmly a silného vetra a mrazu a musel som tak prehltnúť ďalšiu horkú pilulku. Po vyše hodine hmlu odfúklo a ja som sa vybral aspoň čo-to pofotiť. S na kosť premrznutými rukami bolo každé stlačenie spúšte bojom a tieto krásne chvíle som si príliš nevychutnával. No s tepla domova musím povedať že zážitok to bol skvelý :-)

Daulagiri

Caroig: tak to teda viem veľmi dobre o čom hovoríš, tiež sa mi to veeeeľmi často stáva. Ja aj keď pridám fotku s pekným počasím, väčšinou je ťažko vybojovaná, no nie vždy opisujem celý strastiplný príbeh vzniku a vytvára to tak dojem že aké super počasie som mal. No opak býva pravdou.
A dík za ohlasy všetkým, veru riadna kosa bola, tipoval som to na pocitových -10 až -15 °C.
Ďuri tak tento víkend ti to zrejme vyšlo parádne.

Bruma

Maťoooooooooooo, brrrrrrrrrrrrrrrr, zimaaaaaaaaaaaaaa. Juj zlatá Keňa :)

Muska

Fajne Maťo aj ja mám podobne ako Caroig cez túto jeseň štastie na hmlu a všetky odtiene šedej, no túto sobotu ideme na Veľký Bok tak dúfam že si užijem podobné výhľady.

Caroig

Pěkná fotka a pěkný text. Letos mě počasí ve slovenských horách taky moc nepřálo, naposledy při přechodu Malé Fatry, která byla celá v mracích, zatímco vše okolo se koupalo v parscích slunce. A na Veľký Bok mám už dlouho zálusk; hora stranou hlavních cest … přesně takové mám rád ;-) Budou ještě nějaké fotky?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma