Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Panoráma z Ostrvy

Diskusná téma K fotke: Panoráma z Ostrvy

Pohľad z Ostrvy (1980m). V popredí Sedlo pod Ostrvou (1966m), nad ním je predvrchol Tupej (2151m), vpravo od neho Klin (2186m). Vľavo vidieť Vysokú (2547m) a ďalšie známe, i menej známe štíty Vysokých Tatier.

Djvlado

Este raz dik, proste mam rad uplne popisy, som puntickar :-P

Djvlado

Krasotka :-), takze zlava: celkom vzadu je Hincova veza, Hincova kopa, tie dva male vystupky su Zapadny Voli roh a Vychodny Voli roh, dalej ide Rohaty hreben, Rohata vezicka a nakoniec Volia veza, potom v popredi je Popradsky hreben s piatimi Popradskymi vezami, nad nim su Kopky s najvyssim vrchom Velka Kopka, na pravo od Kopok vykukuju Rysy, potom ide Tazky stit, Vysoka, Draci stit, Ihla v Dracom, pod Vysokou sa nachadza Draci chrbat zacinajuci hore Velkou Dracou hlavou, potom ide Mala Dracia hlava a nakoniec dole je Zlomiskova veza, dalej napravo od Ihly v Dracom ide Maly Ganek, potom ide Ganek, Rumanov stit, Zlobiva, Zapadny Zelezny stit, predvrchol Tupej a nakoniec Klin. Ak som nieco zabudol, tak ma doplnte ;-)

Brigita

a napravo od Vysokej je Ganok, Rumanov štít a Zlobivá? oprav ma ak sa mýlim -dík.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky