Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Horného vrchu

Diskusná téma K fotke: Z Horného vrchu

Pohľad z jeho skalnatého hrebeňa na Vysokú (754m) v popredí. Dlho som sa sem chystal, až som sa tu dnes ocitol. Lokalita je to príjemná a ani nie veľmi náročná. Zver má tadiaľto chodníky, takže je to fajn. Stretol som tu aj dvoch diviakov, zdali sa nejakí krotkí :) Ráno bola pekná obloha, ale cez deň sa pokazila.

Bulat

Vlado, kdeže všade...to snáď ani nejde... v malokarpatskej turistike si ma už dávno prekonal.. ale to vobec nevadí- však ja sa tiež rád inšpirujem podla tvojich fotiek... :-)

Vladvlad

Jakub: vďaka, mne osobne sa farebne nie veľmi páči, ale ináč sa to za týchto podmienok nedalo. Originál je veľmi mdlý s prepálenou oblohou :)

Igor: to ani nehovor :) ja som si myslel, že ty si v MK bol všade :)
Už som ti to kedysi písal, že ty si ma v mnohom inšpiroval na návštevu mnohých MK miest.

Toto miesto sa mi páči, pri peknom počasí to určite viac vynikne. Ale až pri tejto fotke som si uvedomil, aká je Vysoká škaredá s tým vyrezaným svahom :(

Bulat

Vlado, toto je jedna z MK lokalít, po ktorej som roky poškuľoval, plánoval ako si to tu prejdem /vždy, keď som sa dival na tento skalnaty hrebienok z Vysokej/ ... no ale zostalo len v rovine plánov... Ako tak pozeram na tvoju fotku, asi je čas vrátiť sa po dlhšej dobe do malokarpatských luhov hájov... :-)

Suco

Perfektná fotka po tech. aj kompozičnej stránke sa mi veľmi páči ;)

Vladvlad

Vďaka za pozretie, oplatí sa to tu navštíviť.

Mangalino1980

super, foto je plné zaujímavých objektov a aj tá obloha tomu dodáva atmosféru

Meky

Vladko,vďaka aj za priblíženie trasy.

Vladvlad

Vďaka Michal. Sám som bol prekvapený, aké je to tu zaujímavé. Plus nie je veľa fotiek z tejto lokality, aspoň čo som hľadal, a tu na stránke ani jedna.
Pri túre sem stačí odbočiť na vrchole stúpania medzi sedlom Skalka a Taricovými skalami a po chvíľke sa dostanete na takú peknú plošinku s nerušeným pekným výhľadom. Komu to nestačí, pustí sa dole a nájde aj toto miesto. Potom už len kúsok a príde sa k lesnej ceste a asfaltke-modrej značke.

Ja som tu zhodou okolností dnes stretol skupinku ľudí, tiež tu boli prvý krát. Spomínali, že minulý týždeň boli na Stodôlkach a toto sa im zapáčilo, preto sa sem vybrali. Mne sa skalný svah Horného vrchu zapáčil pár rokov dozadu, ale až dnes som sa sem vybral. A určite nie posledný krát, chce to "normálne" svetelné podmienky, nie takúto umelú oblohu ako je na fotke :)

Meky

Parádny záber,Vladko.Človeku až ťažko uveriť,že to je "u nás"-v Malých Karpatoch.A zase ďalší zápis do kolónky Plánovanie túr :-)

Adina

toto bude asi to, co sme pred tyzdnom hladali, no nasli sme ine...Tri stodolky :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok