Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Spomienkova...

Meky

Videl som ju na stene a s Erikou sme o nej aj debatovali.Spomínala,že by ju chceli dať na pohladnicu...

Phalike

Je to vsetko velmi smutne, aj tato foto visela na stene v zrube a uz jej niet. Volal som so Zdenom a ten si na nu tiez spomenul, ze to je jedna z veci ktora im momentalne chyba, zial toto je to najmenej. Ale verim a urobim pre to vsetko co bude v mojich silach ze coskoro si opat zastane svoje miesto na stene v novom zrube.

Meky

Aj názov tejto fotky od Paliho Olejníka "Spomienková" je teraz smutne aktuálny...

Meky

Ani sa mi veriť nechce,že takáto nádhera zostane len na fotografiách a v našich spomienkach... :-(

Daulagiri

Na chvíľu som sa preniesol do vianočnej atmosféry...

Sona

Nadhera, skoda, ze sme nemohli prist, nuz ale aj Silvester s babatkom ma nieco do seba :)

Rbr69

ta to co za romantik s tvrdym? :))))

Bikemartin

aj som to v google translate kontroloval a hľadal aj iné slová medzitým a omylom som to odklikol s ´i´. Ospravedlňujem sa ;-)

Psyloo

..."romantyczne" Maťo:) ano, mas pravdu, bola tam tazka romantika, hlavne po veceroch, nociach a obcas aj nadranom, ze?:) a pozdravujeme Zdena, Eriku a veduceho Tomasa,vsetci ste boli skveli:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma