Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mostík v Mokrom jarku

Diskusná téma K fotke: Mostík v Mokrom jarku

Čisto dokumentačný pohľad na jediný drevený mostík cez potok v lesoch Devínskej Kobyly. Mokrý jarok má svoje meno zaslúžene, ale v týchto mrazoch je tomu naopak. Je úplne suchý. Napravo na strome je amatérske značenie pochybnej úrovne, nachádzajúce sa v tejto časti a smerom na Karlovu Ves. Niekde je jeho hustota na malom priestore veľká, čo dosť "špatí" vzhľad lesa. Celkovo sa jedná o krásny jesenný februárový pohľad :)))

Vladvlad

Vďaka za info tidoj.
K tej suchosti jarku: zle som sa vyjadril, myslel som, že cesta v ňom býva skoro vždy vlhká a blatová, ale teraz je suchá (zmrznutá).
Je to príjemná nenáročná lokalita, na krátke vychádzky.

Tidoj

Nie, nie, teraz určite nie je suchý. Len tu, hneď pod týmto zbytkom mostíka to tak vyzerá. Možno je zapadaný lístím alebo čo. Pár metrov ďalej je práveže nebývale vodnatý, teda skôr ľadnatý. Zo stredoškolskej nostalgie som bol na týchto „významných“ miestach zrovna v nedeľu a z kopca som zbehol k potôčiku o 20-30 metrov ďalej od tejto foto a pekný kúsok cesty som sa "korčuľoval" po potoku pomedzi stromy. Úplná haluz. Teda viaceré haluze... Na niektorých miestach som sa aj preboril a vody tam bolo celkom dosť. Dokonca nižšie (smerom k Devínskej ceste, niekde už za kameňolomom) asi voda pretekala cez chodník, takže celý jeden úsek je úplne zľadovatelý – treba dávať pozor na bicykli (asi). Dlho som tu nebol, lebo vždy idem z mostíka hore na lúku, ale keď som tadiaľto chodieval s Drobčekom (to je/bol jazvečík), tak sa sem vždy chodil napiť, pritom priamo pod mostom aj vtedy nebolo ani stopy po vode.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma