Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Lúka pod Klenovou

Rafo

... hneď ako som odpálil predchádzajúci príspevok, uvedomil som si tiene na snehu, ktoré vrhajú stromy smerom na východ. :)
V prvom momente som uvažoval podľa oblohy, doobeda sa mi zdala čistejšia.
Ale súhlas, keďže som sa zhodou okolností neocitol v ten víkend vo vyšších polohách, tak som si bol dobrú náladu vychodiť aj v "domácich" lesoch.

Vladvlad

Ahoj, je to možné. Toto je fotené o 14:26 :)
Na celej trase (ak nepočítam Bradlo) som stretol len jedného turistu. Nad pustoveským kameňolomom. S tým som sa dal aj do reči, ináč nikde nikto. Ale podľa stôp v snehu bolo vidieť, že ľudia cez deň boli v lesoch. Aj nejaké cyklostopy som niekde zazrel.

Rafo

Asi sa nám v ten deň pretínali cesty... :)
Tiež som prechádzal okrajom jej severného cípu a smeroval hore, na vrchol jej patrónky.
Možno ma to mätie, ale podľa podmienok to vyzerá na doobedňajší čas...

Vladvlad

Igor :)
Ja som bol rád, že som tam.
Táto krajina okolo síce nemá žiadne brutálne 1000+m stúpania, kamenisté zjazdy, výhľady cez pol republiky, ale to mi netreba. Stačí kľud, menej ľudí (nepreplnené lesy), dobré podmienky, neopozerané lokality a dobrý pocit sa hneď dostaví :)

Bulat

ani neviem, koľko krát som cez tieto luky frčal na biku tešiac sa na serpentiny na Brezovu :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma