Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: oknofka

Diskusná téma K fotke: oknofka

Ešte ma tu príliš nepoznáte, tak sa pozrite na moju oknofotku. Na fotke Slovenský raj, konkrétne Holý Kameň vľavo a Červená skala v strede. Do obývačky našim nakúka vysielač (aj kúsok z) Kráľovej hole a z pôjdu je vidieť Lomničák. Z lúky nad domom sa ukážu postupne aj Belianky, Vysoké Tatry, zo Západných Bystrá a Baranec, Kráľova hoľa v plnej paráde, Slovenský raj prirodzene s Veľkou Knolou, potom Volovské vrchy s Bukovcom a Zlatým Stolom, Branisko so Sľubicou a Smrekovicou a napokon Levočské vrchy, po ktorých sa znovu otáčam na Tatry. Pridám nedávne fotky z tohto okolia.

Krivan2494

no, videl som taký kreslený vtip, že ako vidí Slovensko Bratislavčan. No a Slovensko bolo rozdelené na Bratislavu a Východ :)

Krivan2494

Adina: No, rajský výhľad to máme, pravda. S rajom by sa patrilo podelit, že? :) Raj poznáte, ukážem vám tu skôr fotky okolia raja. V Prahe taký výhľad síce nemám, ale ani tak si nesťažujem, máme aj tu 30-metrové prírodné hladké lezecké skalky, čiže nie som odkázaný na Tomášovský výhľad (cca. hodina a pol pešo zo Smižian). Tidoj: richtig! Vladimir: to veru hej, západofky sa dobre fotia, najma v zime. V lete treba vyjsť na lúku/pole, lebo slnko zapadá viac vpravo od tejto fotky, za Tatrami, a tie z okna nevidím. Musím tak niekedy vystihnúť slnečný kotúč za Kriváňom.. Treba tak okolo 20. mája, ale to som väčšinou ďalej od Smižian než vy Blaváci :)

Tidoj

Moment, moment, moment mal... Wie bitte?
Medzi jedným Holým kameňom a jednou Červenou skalou som raz išiel z Geráv na Klauzy. To tie myslíš? To je odtiaľto vidieť?

Adina

Take rajske pohlady by som aj prijala. Len kuknut a vybrat si turicku. Ze je zo Smizian vidiet aj Baranec, to som netusila :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma