Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: duša zaplakala

Diskusná téma K fotke: duša zaplakala

dnesne dopravne zapchy na hlavnych cestnych tahoch po predlzenom vikende a Marianskej puti ma prinutili sa tomuto vyhnut a tak padlo rozhodnutie ist cez Certovicu. Pohlad na kopce od Nizne Boce cez Vysnu Bocu az takmer po sedlo ma sokoval. Vedela som o kalamite, no ze nechala po sebe takuto spust-holiny som netusila. Vyhlady z cesty su krasne, no na smutne kopce Nizkych Tatier.

Nsvetozarov

Bolo to rozhodnutie vyššej moci,
že o všetky lesy prídeme z dňa do noci.
Už nám nezostáva nič iné, len plakať
a na koniec slovenských lesov čakať.
Už nám iba plakať stačí, keďže sa všetko vôkol peňazí točí.
A na druhý deň,
tam kde boli husté lesy, uvidíme totiž iba samý peň,
čo nás však už teraz desí.
Všetci vidia za tým iba veľký zisk,
aby z bohatých mohli ešte bohatší vzísť.
A tak bude tento kedysi krásny národný park
o niekoľko rokov viď Chopok) lunapark.

Adina

Aj ja som zastala na parkovisku pod "hotelom" Sport. Nechapala som, neverila vlastnym ociam. Ubolene hory, take myslienky ma napadali. A ten "krasny" hotel nad parkoviskom ... Su veci, ktore nepochopim. Mozno, kym sa hory spamataju aj ludia budu inac rozmyslat.

Merhorn

Ja ked som siel tade som musel az auto na chvilu odstavit. Je to bezprecedentna devastacia. Z tohto sa bude oblast spamatavat desatrocia ak nie viac.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky