Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Jahňacom štíte

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Jahňacom štíte

Kroky turistov pomaly odkrajujú z metrov nádhernej slovenskej prírody, stúpajúc k špičke, peaku, najvyššiemu bodu, vrcholu daného miliónmi rokov nahromadeného kopca. Partie kamarátov, v hlúčikoch nahromadených za pomoci spoločných spomienok stoja, utierajúc kvapky potu z čela, fotografujúc okolitú nádheru či odkusujúc zo sójovej tyčinky či polovičkou pripraveného lepeňáku. Scenár padnúci na mieru hociktorému z výstupov na dôsledne vybrané nádherné kopce zo série 10 rokov – 10 vrcholov s HIKING.SK.

Adina

Uzasny napad, uzasni ludia, radost zo stretnuti na nasich Slovenskych kopcoch. Na vacsej casti som sa zucastnila a mam z toho len same dobre pocity a radost. Na tomto poslednom sa mi nedalo. "Vrcholila" som na tom mojom, so vsetkymi 4-ma vnucatkami (samozrejme v horach, nedaleko vas), z ktorych raz, verim, budu tiez hikingaci. No myslela som na vas. Vidim, ze bolo opat vyborne.
Prajem HI Kingu, hiking.sk a vsetkym, ktori su okolo, len to naj. Ved bez neho by som ani ja nepoznala to, co som spoznala. Ste vsetci super :-).

Axel

Ako pekne diplomaticky si informacie z afterparty vynechal. Nikomu verim nenapadla moznost, ze si z jej priebehu nic nepametas... :-P

A Adina: mala si ich vytrepat aspon na Brncalku, nebolo by tam nasmu drobcovi tak otupno.

Putzig

Super napisane, super zorganizovane, super prevedene. Proste bolo fakt super. Dakujeme. Peto&Ada

UNCLE LACO

Axel. Afterparty bola jednoducho skvelá! Celú nedeľu sme pri šľapaní na Chatu Plesnivec skladali čriepky pamäťových kariet. :-)
Takže akcia sa vydarila, nikto si nič nepamätá ...

Bacaardi

afterparty bola - usetril som robotu cenzorom a mravnostnej policii na hiking.sk :-)

Merhorn

Btw miso, jedna chybka hned v uvode. Jahnaci sa "nehromadil" miliony rokov. To by este platilo o blizkych beliankach napr, ktore su vapencove a teda tu realne k hromadeniu materialu pocs milionov rokov platilo.
Jahnaci je zula + - a teda jeho povod je viacmenej cisto vrasnenim a vyzvihnutim pevneho podkladu. Ok, aj ten sa hromadil pocas evlucie planety, ale to potom nejde o miliony ale miliardy rokov :)
Sorry... :D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum