Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pokrstili sme knihu Karpatské horské

Diskusná téma K článku: Pokrstili sme knihu Karpatské horské

Len nedávno uzrela svetlo sveta nová Borova kniha, Karpatské horské. Aby bola aspoň tak úspešná ako jeho prvotina, Kapor Fatranský, pokrstili sme ju 1. decembra v Terchovej. Kto bol krstným otcom, ako sa krstilo a taktiež prečo má kniha práve taký názov, aký má, sa dozviete ďalej v tomto článku.

Lubo

Dostupnost Borovych knih v Poprade

Dobra sprava pre vsetkych tradicionalistov z Popradu a okolia, ktori si knihy chcu najprv "omakat" a az potom zakupit. Ako prve kamenne knihkupectvo s novou Borovou knizkou je Christiania na Nam. Sv. Egidia 27/65 v Poprade. Podla nasich informacii by mali mat k dispozicii aj Kapra Fatranskeho. Kupit si tam teda mozete oboje. Link: christiania.sk

Verime, ze dalsie knihkupectva budu nasledovat.
Pre internetistov pripominame, ze obe knizky si mozete kupit cez online formular tu: hiking.sk/…/sluzby-objednavka…

Lucia P.

Musím sa posťažovať. Tieto knižky mi spôsobujú traumu. Mám velký strach, čo nastane, ked to dočítam. Neskutočne ma bavia. A chce to silnú dávku sebakontroly, aby som ich nezhltla naraz.
Poprosím zrýchliť produkciu dalších!!!!

Janica

Krásne čítanie.Obe knižky som prečítala na jeden hlt.Páčia sa mi všetky,ale tie naj sú z putovania.Či samotného Bora alebo kohokoľvek iného,a ich zážitky zo stretnutí z obyčajnými ľuďmi.Pri čítaní som putovala a prežívala všetko s nimi.ďakujem za pekné príbehy.

Martin63

Knižky som si našiel pod stromčekom (veď som si ju tam aj sám dal). Pravdu povediac, Kapor bol lepší, trochu od veci tu pôsobili príbehy z vojny či ten pohľadnicový. Je vidieť, že Boro má talent aj trochu rozprávačskej zručnosti, ale žánrovo to trochu prehustil. Škoda. Ale súhlasim s FunTTomasom - ten posledný príbeh by možno vydal aj na samostatnú knižku v štýle slovenského Jacka Londona.

Veselse

Boro, ďakujen! Výbroné příběhy, výborné čtení. Ať se Tě drží ta spisovatelská slina :-) Ďakujem! Vlado

FunTTomas

Krásne čítanie, osobne sa mi najviac páči posledný "pohľadnicový" príbeh aj keď nie je karpatský, ale treba si prečítať...

Lubo

Previanocne objednavky ukoncene
Rano boli podane na postu posledne predvianocne zasielky. Vsetky nove objednavky budu vybavene az po Novom roku. Prajeme prijemne vianocne chvile stravene s Borovou novou knizkou :-).

Lubo

Vsetky objednavky vybavujeme priebezne.aj teraz idem na postu s mnozstvom obalok. Ak chces mat istotu, napis nam na obchod@hiking.sk a nezabudni uviest cele meno.

JanaHa

Včera som knižky objednávala, no neobdržala som žiadne potvrdenie objednávky. Prídu knižky aj tak?

Gajdis

kde sa da kniha kupit v Bratislave?za odpoved vopred dakujem.

Lubo

Jasne, samozrejme :-).
Do Vianoc ti vsak do Prahy uz nestihne asi prijst...

Lubo

Oznam pre last-minute predvianocnych objednavatelov

Kto ma zaujem o niektoru Borovu knizku ako vianocny darcek, mal by zaslat svoju objednavku do UTORKA 18.12. a vybrat platbu formou DOBIERKY. Vsetky takto objednane knizky zasleme v stredu rano 1. triedou a mali by dorazit vo stvrtok alebo v piatok.

Vsetky objednavky zadane od stredy 19.12.2012 budu vybavene az 2.1.2012.

Bacaardi

Kniha precitana cela... Dakujem za pekne zazitky!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum