Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jarzabczy Wierch

Diskusná téma K fotke: Jarzabczy Wierch

Pohľad z Hrubého vrchu (2137 m.n.m.) smerom na Roháče. Na Volovci bolo ľudí ako maku, tak som celkom rád, že sme ho vynechali a vybehli sme z Jamníckej doliny rovno do Hrubého sedla. Tým žľabom to bolo pekne strmé. Včera bolo veľké teplo aj hore. Normálne letná túra, akurát nám nehrozila búrka.

Daulagiri

Parádna krajinka, ja som si ju užil o deň skôr a takmer vyľudnenú :-)

Lino

trochu v Hrubom sedle, ale hore skoro úplné bezvetrie.

Lino

Ja som bol na Hrubom cca o jedenástej.Dole sme išli aj my cez Otrhance.

Turis

Včera bolo krásne počasie...a veľmi dobrá viditeľnosť..na hrubom sme sa možno stretli...my sme šli cez Račkovú dolinu a dole cez otrhance...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma

Komentár

Yetee k fotke: Leto v Balogu Drevenice v Balogu to budú asi ťažko, keďže je to zrubový, gréckokatolícky kostol z Matysovej zo skanzenu pod Ľubovnianským hradom.

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky