Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Starolesnianske pleso

Diskusná téma K fotke: Starolesnianske pleso

Túto fotku som urobil asi hodinu pred tým, ako som prvýkrát naživo uvidel svišťa zoči-voči. Dovolil mi dokonca priblížiť sa k nemu asi až na 5 metrov. Stihol som si ho aj odfotiť, ako ste už mali možnosť vidieť na jednej z mojich fotiek (http://hiking.sk/hk/ga/33460/vysoke_a_belianske_tatry-svist_vrchovsky_tatransky.html). Svišť však potom zrazu začal varovať hlasným hvizdom aj ostatné svište, ktoré sa práve vyhrievali a do 5 sekúnd všetky zaliezli. Bol to však nezabudnuteľný zážitok.

Nsvetozarov

Chcel by som sa ospravedlniť za nesprávne uvedený dátum vzniku fotografie. Všimol som si to až teraz. Fotografia nebola urobená 21.08.2012, ako to tu bolo uvedené predtým, ale už som si to opravil na 21.08.2009, čo je skutočný dátum jej vzniku. Myslím si však, že to na veci nič nemení. Mimochodom všetkým veľmi pekne ďakujem za hodnotenie a komentáre :-), zatiaľ je to moja najkrajšia a najlepšia fotografia v galérii, tak dúfam, že sa mi niečo podobné podarí aj v budúcnosti.

Nata

mňa táto fotka úplne uchvátila, dlho som sa na ňu musela pozerať, tá hladina je super

Nsvetozarov

Ale už si videl jednu moju podobnú, dokonca aj s kačkou - hiking.sk/…/vysoke_a_beliansk….
Ja som osobne v plese neplával, takmer však voda plávala v mojom objektíve :-). A keď už sme pri skutočnom plávaní v plese, asi o pol kilometra ďalej, pri modrej značke, ako sú štyri Zbojnícke plesá, v tom najväčšom z tých štyroch, plávala skupinka štyroch mladých ľudí (vrátane dvoch báb). Nepoznám síce príčiny tohto konania, možno im bolo veľmi teplo, no aj napriek ich hlučnejšiemu rozprávaniu nevyrušili opodiaľ už spomínaných niekoľko svišťov.

Vladvlad

Myslím, že takýto takmer "podvodný" záber plesa som ešte nevidel. Super zachytené. Ako sa ti v tom plese plávalo? :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma