Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Čierny kameň

Diskusná téma K fotke: Čierny kameň

Čierny kameň pekne vo vatičke obalený. Cez hory a hory až hin k Západným Tatrám. Zľava: Baníkov, Kopy, Smutné sedlo a Nohavica s Plačlivým Roháčom. Žiarske sedlo je tiež v ponuke aj so Smrekom.

Vigis

fantázia. Raz sa musím vybrať na túru,kde budem nocovať a vstávať na jednom mieste- na vrchole hory. Ja som už teraz rád ako sa mi príroda odvďačuje,keď vyrážam skoro ráno, ale tieto vrcholovky sa nedajú dobehnúť,na ne si treba počkať !!!

Tono

a nezabudni, ak je na stojane vypni IS!!!

Tono

Laci, ked budes nabuduce ostrit na 300 mm skus manualne cez zivy nahlad, teda ak ho mas na fotaku. Na mojom sa da ostrit s takmer s chirurgickou ostrostou.

UNCLE LACO

Ďakujem Vám za slová chvály.
to Aďo: Nie nie je to max. 300mm, je to orez. Pri max. zoome to už bolo dosť ťažko stráviteľné. To som vedel už aj pri kúpe 70 - 300-vky, že pri maximálnom zoome už dobre neostrí.

Muro09

tak toto foto spĺňa všetky kritériá krajinkárskej fotografie, výborná

Aďo.4

nádhera!Keby si nenapísal,že to je Čierny kameň,tak by som to neuhádol..Úplne ináč odtiaľ vyzerá..Fotil si na maximálny zoom?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky