Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Limba pod Rakytovom

Diskusná téma K článku: Limba pod Rakytovom

Liptovský hrebeň Veľkej Fatry je obľúbeným a hojne navštevovaným miestom našich hôr. Už niekoľko mesiacov ponúka pri plánovaní viacdňového putovania novú útulňu, ktorá rieši nocľah a do istej miery aj stravu nepretržite počas celého roka. Názov dostala podľa vzácnej borovice limbovej, ktorá tu rastie a chráni chatu pred rakytovskými lavínami.

Lubo

Ked otvorite, daj vediet, prideme vas kuknut a mozno urobime aj reportaz.

Tono

Teda, fakt, az otvorite budem castym hostom, bo kazdy rok aspon 1x som na vrchole Rakytova

Dalibor Belluš

LUBO má pravdu takže vytvorim tému chata Limba kde Vám poviem vsetko. Kurňa ale ako? Nechceš ju vytvoriť ty Lubo? Please.

Dalibor Belluš

Čo sa Durkovej týka ja nemám vážne žiadny problém . Neočakávam služby usmiatu ochotnú obsluhu.... Beriem to tak že tam môžem stretnúť lubí podobného zmýšlania čo nás predurcuje aby sme si rozumeli. Treba byť len sám sebou a aktívne sa podieľať na vytvorení pohody. Vraj sa tu raz sťažoval ,,asi dáky blavák'' že nedostal bloček... Sorry vole error.

Dalibor Belluš

Na vlastné oči som počul ochranára čo si vypýtal pivo a ako pochlipkával vyhrážal sa Tomášovi aby si na vývoz tovaru vybavil povolenie lebo mu narobí problémi D

Merhorn

Dalibor, drzim palce pri prevadzke utulne, urcite aj ja dobehnem kuknut potom ale pls nekaz si pisanim napr "asi daky blavak". Odhliadnuc od toho, ze polovica blavakov su vychodniary a stredoslovaci, su to taki isti ludia, casto krat sa s vacsou nevrazivostou stretnes mimo ba ako tam :)

Dalibor Belluš

Ak to správne chápem tak treba napísať článok + fotky a potom môže vzniknúť k tomu fórum . Ak je to tak tak to som včera spravil a ako sa hiking rozhodne to zverejniť tak do mesiaca... Či...

Dalibor Belluš

Ja som to tak nemyslel mne to tak bolo povedané že mal bratislavský prízvuk . Já nejsu rasista pri mne je černoch Jak cigán... He he ...Ja som slušný ja tu nemám v pláne na nikoho útočiť sorry sorry

Dalibor Belluš

Napísal by som Vám o Limbe hocičo ale nie tu lebo rešpektujem že toto fórum patrí Ďurkovej tak poraďte čo a ako nech tu stým neotravujem ... Vážim si váš záujem bude to sranda keď sa potom stretneme napr. na Ďurkovej 0905 821 394

Aďo.4

Ešte lepšie riešenie,ako ta moja rada..

Lubo

Dalibor,
prevadzkovatelia nemozu priamo napisat clanok o svojej prevadzke. To neuverejnime :-). Ked vsak otvoris, tak daj vediet, a prideme sa pozriet. A z toho uz clanok nasledne moze vzniknut.

Dalibor Belluš

ok Lubík.
zatial som bol na tvojej stránke len pasívny konzument ale včera som sa zaregistroval a chcem ti povedať , klobúk dole všetká česť.Máš perfektú stánku si borec.
Keď teda nemôžem písať o Limbe ako mám reagovať na otázky?Apropo chata už je k dispozícii len tam ešte nie je chatár a 1.4. chceme spraviť takú ekšn akože oficiálne otvorenie.
PS:Ďakujem všetkým za podporu.Už som doma z práce a budem tu sedieť a riešiť čo sa bude dať

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum