Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Šťastný Nový rok ..

Aďo.4

Kedže už súťaž skončila :-D,tak gratulujem Zdenčimu k víťazstvu,ako aj jeho gestu s cenou.Úplne súhlasim s Honzom Nezkusilom,čo napísal o dalších dvoch PF,Lacovej a Jurajovej.A pre mňa boli aj dalšie vynikajúce...
A ešte vyjadrim súhlas,čo tu nižšie napísal Matúš M. o 22.46.Môj pocit je, že súťažiaci by mali ohodnotiť všetky PF kolegov v súťaži..Bodovanie 1-5 je dosť široká škála na určenie vítaza.
Kedže dostanem aj 1 bod,tak viem,že sa tam dotyčný pozastavil..Možno sa to niekoho dotkne nižši počet bodov,Ale to je už na seba reflexii.

Jnezky

U mene najkrajšie PF-ko, páči sa mi ako tá námraza vytvára taký rámik okolo tej stredovej "vločky" ... pripadá mi to ako keby sa tam vznášala ... dobrý nápad a pekne zpracované ... :)

Muska

Matúš, Ľubo a aj všetci ostatní dík za hodnotenia :)
nsvetozarov: ako som už písal v súťažiach a galérii tu na Hiking.sk je hodnotenie čisto subjektívne a každý hodnotí po svojom (a aj 1b je lepší ako nič). Preto je čudné vôbec riešiť, či niekto hodnotil tak a iný hentak..
Ale som rád, že sa ti PFko páči :)

MatusM

Keď už tu spamujem, tak muška - u mňa je víťazné práve toto PF. Je krásne.

MatusM

Aj 1 bod je viac ako nula. Zaujímavé, že tí, čo dali pár fotkám po 5 bodov a zvyšku radšej vôbec nič nikomu nevadia. Práve takýto spôsob bodovania vnáša do súťaže istú kontroverziu.

Mnohí ľudia radšej nedajú nič, akoby klikli na 3, 2, 1 bod. Prečo? Neviem. Možno sa boja, že tu budú za tých zlých (čo sa aj viacerými reakciami potvrdzuje, žiaľ) a že si svoje hodnotenie budú musieť obhájiť, keďže tam bude svietiť ich meno.

Ja si rozhodne viac vážim bodovanie v štýle Ľubo, Tóno, jnezky, .. nech by som od nich dostal len 2 body, stále to vnímam ako plus, že moja foto a vinš stáli za pozastavenie.

MatusM

Mne Ľubov prístup dáva zmysel, jednoducho odlíšil tie najkrajšie od zvyšku krásnych. Isto by nikomu nedal mínusový bod, veď každé prianie je pekné.

Nsvetozarov

Lubo, sorry, ale nechápem. Ak je fotka na 5b, tak ju ohodnotím 5b a nie 1b. Toto je originálna a veľmi pekná fotografia, ktorá v žiadnom prípade by nemala dostať od niekoho hodnotenie menej ako 4b. Taktiež si myslím, že hodnotiť len päť podľa teba najlepších fotiek je tiež hlúposť, pretože je to veľmi subjektívny pohľad a pre teba najlepšia fotka môže byť pre niekoho iného najhoršou. Po ukončení hodnotenia rozhoduje aj tak počet bodov, kde zvyknú byť veľmi tesné rozdiely. To znamená, že by si mal hodnotiť každú fotku individuálne, pretože práve toto hodnotenie môže rozhodnúť o víťazstve. Alebo chceš silou mocou, aby vyhrala jedna fotografia, ktorá je podľa teba na 1. mieste??? Čiže, ak by si mohol pri hodnotení dávať aj záporné hodnoty, tak podľa teba tú najškaredšiu fotku v súťaži by si ohodnotil na -41b??? Toľko môj názor.

Lubo

Davam 1b, nie preto, ze by nebola foto za 5b ale preto, ze pri sutazi davam hodnotenie iba 5 PFkam a toto je u mna z na 5. mieste zo vsetkych 46 PFiek :-).

Muska

Stačilo odfotiť to vyrobili minuloročné mínus tridsiatky :)

Zdenči

podobne aj tebe...ako dlho si vyrábal tú letiacu mušku? :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky