Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Do Nového roku

Vladimir Popluhar

No tak to bude Anton asi za dva, lebo ja už organizujem bezalkoholické výjazdy :-)))

Tono

Vlado, moje vyhrady poznas, 2013 uplne zanika. Hodnotil by som 3 resp. 2, podla poctu vyslopanych 50 centovych boroviciek :)
Ale s Lukasom sme sa celkom pobavili na sutazi :)

Vladimir Popluhar

Dakujem za vyjadrenia, jasné, že človek zo začiatku reže hlbšie - trasú s ním emocie. Problém je však len v tom, že nie som nahnevaný a takisto som nebol nahnevaný na hodnotenie svojej fotky, dožralo ma len nespravodlivé hodnotenie fotky Zdena, ktorý si zaslúžil byť hodnotený za svoju kreativitu a nápad, lebo podla mna o tom to je - táto súťaž - lepšie ako je hodnotený. Každý bod je dobrý a Zdenovo PF iskrí originalitou a aj ked je Lacova fotka dobrá, musim povedať, že po stránke grafickej to nie je nič moc. Takže ja v tomto vidím nespravodlivosť. A takiísto je tu viac fotiek ktoré by si zaslúžili lepšie ohodnotenie. Na moju fotku kašlať. Pri hodnotení by som bral nové podmienky - trebars prečo sa neurčí určitý počet dobrých fotografov ktorí sa zaviažu, že ohodnotia každú fotku ktorá sa prihlási do súťaže podla ich svedomia a profesionality a tím pádom by sa zaručila dosť velká objektívnosť hodnotenia. Ak by chcel niekto napísať čo má na fotke zlé proste sa opýta. V hodnoteniach absolutne akceptujem názory J-nežkyho - pretože su velmi objektívne. Takže všetko dobré a nech sa Vám všetkým darí.

Meky

Super nápad Vladko aj s blahoprianím a aj ja Tebe prajem všetko najlepšie,ale najviac toho zdravíčka,aby sme mohli ešte dlho po kopcoch(aj s foťákmi)behať :-)

Pipin

Pekne Vlado. Šťastný nový rok !

Muska

Vladimír je to súťaž kde hodnotia užívatelia a nie nejaká odborná porota, preto je hodnotenie vyslovene subjektívne. Každý hodnotí ako sa jemu páči a nemusí zohľadňovať to, či je niečo graficky "remeselne" náročne zhotovené, alebo je to len fotka, či je to kreatívne, alebo "len" klasika. Vždy je to nakoniec len o celkovom dojme a subjektívnom pocite "páči / nepáči".
Osobne sem dávam PFka preto, lebo chcem potešiť ľudí s ktorými zdieľam svoju slabosť pre hory a obsah tohto fóra a súťaž beriem ako príjemné spestrenie.

Aďo.4

hodnotenie fotiek nemôže byť pre každého 100% objektívne..Každý tu fotku vnimáme trochu inak..A tobôž v súťaži..Však Tomáš T. to aj napísal..
Aj tak si myslím,že súťaž ma opodstatnenie.Pretože okrem fotky sa tu pridáva kreativita vyzdobenia fotky,čo je na fotkach v galérii zakázané.
A sú tu pekné kreatívne vyzdoby fotiek.Aj Tvoja kreativita výzdoby na fotke je super! Tie písmena a čísla ozdobené snehom a ľadom sú špicové.Preto si myslím Vladimír,že by si mal zapnuť bodovanie..Tá fotka a Tvoja robota si zaslužia bodovanie.Tak isto by mal Martin D. zapnúť bodovanie.Víťaz bude len jeden..Ale pre mňa budú viacerí víťazi...!

Vladimir

Vladimír, dobrý nápad, foto dobré, prianie dobré tak z úsmevom na tvári si ani ja moc nevšímam ako som hodnotení, niekedy dávnejšie som sa tu už vyjadril že je tu dvoj meter ale vpohode som amatér a aj amatér zostanem, hlavne mám rád turistku s fotografovaním a tú mi žiadne body nezoberú.:-)))

FunTTomas

Vlado: kľud. Ako jeden z mála využívam v galérii celú škálu hodnotenia a v súťaži tobôž. Niekto by sa zas mohol ohradiť, že skôr vložené fotky automaticky získajú viac bodov ako neskôr vložené. Ale nie je všetko len o súťaži a hodnotení, tak prepáč.

Mato_d

Inak oceňujem nápad s tými retiazkami, spustenými z preveja. Za 100 bodov! :)

Mato_d

Vlado, netreba to tu brať z toho fotografického hľadiska až tak vážne. Ako píše Silvia - na to sú iné portály. Ja si už vôbec nevšímam body, tie sú absolútne nedôležité.
Tiež tu mám svoju PF-ku, ale od začiatku mám vypnuté hodnotenie. Hlavu hore ;)

Silvia75

Uzasna foto a pekne prianie.Ja osobne pozeram tuto stranku pre krasu prirody zachytenu na fotkach a ostatne nieje dolezite. Myslim ze su ine stranky pre cisto fotografov kde si mozu sutazit.

Vladimir Popluhar

Prepáčte - odhlasujem sa z tejto sútaže, nie som urazený, ale zavána to tu uprednostnovaním. Myslel som si, že tato sutaž je o myšlienke a originalite. Zial ak tu mnohí dostanú od p. Trstenskeho nižšie známky ako fotka p. Blahu - ktorá je mimochodom velmi dobrá, žial ale nevidím tam žiadnu myšlienku v grafickom ponímaní súťaže - tak tu niečo nesedí. Moje prianie samozrejme platí, prajem všetkym len to najlepšie ale osobne sa mi tu nepáči spôsob hodnotenia v súťaži.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok