Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Martinské hole

Nsvetozarov

Tá fotka jednoznačne mohla vyzerať lepšie. Stačilo sa s ňou len trochu pohrať v editore, ako to tu bolo spomínané.

Aďo.4

myslím si,že v každom programe na úpravu fotiek sú v editore tie základne veci,ako kontrast,jas.. a atd..

Kramd

Ešte jedna otázočka - v akom programe upravujete fotky?

Hyrov2

Martinské hoľe sú pekné vždy. Najmä v auguste, keď sa černejú od čučoriedok. Neostrosť je chyba, ktorú tu urobil každý, kto začína a niekedy aj neskôr, chce to úpravu a doostrenie. Pred potvrdením vloženia fotky si ju skontroluj. Ak sa ti nebude zdať, uprav znova - zvádza to k preostreniu. Všetko dobré.

Aďo.4

možno bude stačiť po tom zmenšení na požadovaný formát trochu upraviť v editore..Kontrast a iné základné veci,ale len mierne. Prílišná úprava môže tej fotke poškodiť..
Nech sa darí..

Alexander

Ak upravis sirsi rozmer foto na 738, doostris a tak vlozis, a napriek tomu je ta neostrost, tak potom plati, co si napisal. Ale skor iba to druhe, zly fotak skor nie, aj ked aj to moze byt.

Kramd

poradte , kde je chyba, nemám dobrý foťák alebo rýchlo fotím

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma