Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Noc nad Ždiarom

Mato_d

Medzicasom som uz dokupil kablovu spust, najma kvoli casom nad 30s.
Kazdopadne dikes za tip a zastavenie ;)

Edy29

namiesto dalkovej spuste pouzi oneskorene casovanie spuste, stiacia dve sekundy 400D by to mal mat.

Mato_d

Nocne fotenie a kompakt, to naozaj nejde dokopy. Nejake pokusy som robil, ale nestalo to za vela... Toto bol jeden z dovodov mojho "upgrade" na DSLR.
A diks za chvalu ;)

Daulagiri

Krásne foto najprv som nechcel veriť že je to fotené v noci, ale už som uveril. Takéto niečo ja nikdy necvaknem, aspoň nie s mojím terajším fotákom. Jednoducho fantázia.

Mato_d

Dialkovu spust kvoli expozicii dlhsej ako 30s.
V ten vecer vzniklo asi 10 fotiek, a akurat tato jedina je s Mesiacom v zabere. Uvidim, vecer sem mozno natiahnem nejaku dalsiu, uz bezmesacnu ;)

MatusM

Urcite prinajmensom neokukana, toto uz nie je v moci standardnych kompaktov. Dufam, ze sa Mesiac neurazi, ked napisem, ze by som ho zo zaberu radsej vynechal.
Naco dialkovu spust?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma