Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Oblazy

Jantaara

My sme o chodníku vedeli, tak sme aj dumali, či ním neskúsime ísť. Zato sme sa mlynára pýtali. Ale keď sme potom pozerali do tiesňavy z vyhliadky pred Hladkou skalou, tak dno kaňonu celé vypĺňal potok a steny kamenné, strmé, to by sa vtedy asi suchou nohou prejsť nedalo. Ale skúsime teda niekedy, keď vravíš. Prešiel si to teda celé zdola až k mlynu?

Tú vyhliadku idú robiť na jednom z Roháčov. Ale pôsobili na mňa dosť amatérsky, aby to tam viac nezavadzalo, ako pomáhalo k výhľadu a bezpečnosti.

Jonathan.sk

Ten chodník je krásne viditeľný a priechodný bez problémov. Objavil som ho čírou náhodou poblíž jednej z výhliadok, zhruba v strede doliny. Dá sa ním dostať k vodopádu pod Roháčom a vedie aj okolo skalnej Ihly. Nádherné miesta, škoda že ukryté pred verejnosťou. Dole od potoka sa dá ešte direttisimou cez mierne „previsnutú kosodrevinu“ dostať na skalné rameno Roháča, odkiaľ je nádherný pohľad na vodopád pod Roháčom.

Jantaara

Je to starý chodník, ktorý je zavretý. Pýtali sme sa mládenca mlynára, či je priechodný, aj na jaskyňu. Tak vraj už priechodný nie je a nespomínal nič o tom, že by sa mal obnovovať. Na otázky nám odpovedal, ale povedal, že nechce, aby sme tam šli, lebo je to PR. Potom hore na značenom chodníku sme stretli chlapov, čo boli vymeriavať vyhliadku na skale, vraj tam budú robiť nejakú vyhliadkovú konštrukciu.

Sanco

nuž, nikam som sa neštveral. Dolinou ide skoro spodkom krásny chodníček a toto je fotené z jeho záveru :-)

Jonathan.sk

Včera sme stretli v Mikuláši na železničnej stanici jedného postaršieho pána, ktorý tam robí strážcu, a vravel nám, že sa ide robiť náučný chodník spodkom doliny. Neviete o tom niekto niečo?

Peter Miler

Štverať sa v tej strmine musela byť sranda. Mám príjemné spomienky na toto miesto :-))krásna fotka!

Zdenči

veru netradičný...to si zo stromu fotil? :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma