Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ohnište a Ďumbier

Samuraj

Doplním inú trasu - dvojdňovú, ktorú sme absolvovali s dzakomoom. Vyrazili sme z Čertovice, motorest a ďalej sme šli cez Kumštové, Bocianske a Svidovské sedlo, do Ohnišťa. V kolibe pod Ohnišťom sme prespali a na druhý deň sme to dali cez Slemä a Brtkovicu do Liptovského Hrádku. Na tejto trase sa dá toho vidieť ozaj dosť.

Aďo.4

vďaka všetkým za info..
Janka článok si prečítam..

Jantaara

Išla som aj Z Malužinej, aj z Michalova, bola som hore 4x. Keď som šla z Michalova, to som šla cez Slemä a urobila som si okruh, zišla som do Malužinej. Obe trasy sú fajn, z Lipt. Jána som ešte nešla. Kameňolom sa našťastie dá rýchlo prebehnúť.
Tu je článok aj s fotkami: hoco.sk/index.php?option=com_…

Adina

My sme išli z Malužinej a bola to veľmi pekná túra. Ale to bolo ešte pred kalamitou. Neviem si predstaviť, ako to vyzerá teraz.

Bagir

Aďo, najviac sa chodí z Jánskej doliny, takže aj cez Brtkovicu.

Bagir

Z Malužinej je to fajn, až na ten kameňolom ktorým sa prechádza. Viem si predstaviť ako to tam vyzerá počas prác strojov a nákladných áut.

Aďo.4

pekné..Tým nemyslím tie sucháre..
Tiež už dlhšie uvažujem o návšteve týchto miest..Len neviem, aký okruh by bol najkrajší. Uvažoval som aj o začiatku z Malužinej..

Samuraj

To áno, aspoň 4 litre/deň. Ale keď chceš prespať, tak na druhý deň by voda z prameňa bodla :l

Bagir

Keď nie je 100% istota vody z prameňa, tak len vytrepať so sebou hore. A teraz tá spotreba... :)

Samuraj

Ohnište - Slemä je fajn, len škoda, že sme na Slemä prameň nenašli - ani žiaden chodník k nemu :(

Bagir

Ohnište, Slemä je pekná prechádzka, išiel som z Malužinej. Po okolí sa motám už pekných pár rokov, ale sem som sa dostal až teraz.

Jantaara

Ohnište je populárne. A keď si pomyslím, že ja som sa tam pred pár rokmi dostala vlastne úplne náhodne... Boli sme na chate na Jarabej a len som kukla do mapy, či sa v blízkosti dá nejaká rýchla túra urobiť. Tak som narazila na akési skaly a okno :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok