Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Strom na Kopánke.

Diskusná téma K fotke: Strom na Kopánke.

Cestou do Ľuborče som na vŕšku Kopánka stretol tento strom. Vlastne sú to dva stromy – veľký a malý. Vidno ich aj na satelitnej mape a tu v galérii už jednu fotografiu majú. Škoda, že koruna toho veľkého nebola obsypaná slivkami, jablkami alebo hruškami, pôsobilo by to možno trochu jesennejšie. Viac ako strom ma ale zaujal pohľad na Strážovské vrchy. V strede Žihľavník (Baske), napravo od neho Klepáč a dvojvrchol Ivaničkovca (Vartáša), naľavo od stromu Strážov a Vápeč, medzi nimi Vlčinec a pod nimi kúsok Dubnice nad Váhom.

Nsvetozarov

Môj názor je taký, že pohorie by malo byť určované podľa toho, odkiaľ je záber robený a nie ktorým smerom na aké pohorie.

Tidoj

Ale z tých je vidieť iba kus poľa a strom. Síce ani z tých Strážovských nie je veľa vidieť - preto tá moja polemika.

Tidoj

(Trochu som mal problém s určením lokality Strážovské vrchy/Biele Karpaty. Rozhodol som sa pre SV.)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma