Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na Malom Jelenci.

Diskusná téma K fotke: Na Malom Jelenci.

Toto síce nie je priamo na Jelenci, skôr za Jelencom, ale je to príjemné odpočinkové miesto nad dolinou Kľúčovského potoka. Pár lavičiek z celého veľkého posedenia je vidieť úplne vľavo vedľa stromu. Veľa miesta na stolovanie a tiež veľa mravcov. Zjavne sem chodia veľké skupiny (ľudí aj mravcov), lebo vedľa je aj futbalové ihrisko. Nie len že čistinka, ale normálne veľká rovná lúka s dvoma železnými futbalovými bránkami. A nikto ich zatiaľ neukradol! Kiež by to tak aj ostalo. Výhľad spod týchto bukov je na zvlnenú krajinku bielokarpatského podhoria okolo Dolnej Súče, v pozadí Považský Inovec a kúsok Strážovských vrchov.

Tidoj

Opravené. Pôvodne som dal tie súradnice zle, preto mi to nefungovalo. Je mi ľúto, že všetci si už fotografiu pozreli a nikto vlastne nevie, že kde sa dá hrať na kopci futbal (okrem Banskej Štiavnice) a zároveň opekať. A zároveň mať výhľad na Považie a v noci na svetielkujúci Trenčín a okolie.

Tidoj

Ďakujem za upozornenie, táto fotografia je bez súradníc zbytočná a mne to nechce ukázať mapu vôbec. Iba na tejto jednej fotke. Idem tie súradnice nahodiť ešte raz, lebo neviem, kde ukazujú ostatným.

Vladvlad

Zaujímavý pohľad, len si skús opraviť súradnice k fotke. Ukazuje to niekde inde :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky