Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Orla Perc XIII.

Diskusná téma K fotke: Orla Perc XIII.

Pri pohľade z tejto steny sa môže niekomu aj hlava zatočiť. Snažil som sa nejako zachytiť trasu, je to len statický záber, ale aspoň takýto pohľad. Kúsok viac vpravo je asi tak 100m alebo aj väčšia hĺbka - toto je jeden z najexponovanejších a najnebezpečnejších úsekov cesty Orla Perć.

Ondro_RK

...áno tá osvetlená skalnatá platňa/plocha v pravej dolnej časti. Sú tam v tomto rozlíšení rozoznateľní 3 ľudia, jeden je tam v zelenom tričku (naňho som červenú bodku nedal) a od neho pokračuje chodník za tým hrebienkom - teda prechádza po takejto skalnej stene, ktorú vidieť zčasti na tomto zábere.

Merhorn

Myslis tych ludi co su k tebe blizsie na tej skalnej platne akoby? Cize toto je za hrebienkom akoby, ano?

Ondro_RK

...pohľad z reťazí a miesta fotenia tejto fotografie je napr. aj na tomto videu: [http://vimeo.com/15885986], čas:
8:27 až 8:50.

Ondro_RK

--> merhorn,
keď sa pozrieš na moju predošlú fotografiu (hiking.sk/…/vysoke_a_beliansk…), tak tam, ako sú tí ľudia na tej skalnatej ploche - tá posledná červená bodka na tej skalnej hrane - tak z toho miesta je tento pohľad.

Merhorn

Super, diky moc, a kde je toto presne ondro?

Dzakomoo

už len nejaké poriadne previsy mi tu chýbajú :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky