Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: v tatrach

Zaciatocnik

tak a bolo by na mieste ukoncit to tam kde to vsetko zacalo ,stare fotky som tu daval zamerne aby sa ludia rozpametali vidim ze pamet sluzi k tomu vsetkemu dodam iba tolko som rad ze som fotil tak ako som chcel )

Ondro_RK

Ja som bol v ten deň akurát na vyhliadkovom mieste Kozích Czub, a tiež som pozeral, ako tam prelietaval vrtulník - asi zo 6x tam nalietaval a prehľadávali celý tento hrebeň, ako tu je na zábere - prečo to tak bolo som zistil až neskôr doma.

Zaciatocnik

v tom case som bol na cervenych vrchoch a stale tam lietal vrtulnik aj som chcel vytiahnut 400ku ze to cvaknem ale strasne ma tlacil cas aby som stihol bus co sa mi napokon s vypetim poslednych sil podarilo)

Aďo.4

vďaka Ondro za určenie miesta záberu..

Nsvetozarov

Čiastočne môžem s tebou súhlasiť zaciatocnik, ale vždy lepšia fotka ostrá ako neostrá.

Zaciatocnik

he he ze spekulujem vies zo vsetkych fotogalerii ma odradilo ked sa zacalo pisat o ostrosti priznam sa ti nikdy v zivote som foto na nete neposudzoval podla toho ci je ostra skor podla kompozicie a deju co sa na fotke odohraval a potom dake tie farbicky fotky z netu si pozeram na 10 palcovom notebooku takze jedine co ma moze uputat je kompozicia atmosfera a vypovedna hodnota to je vlastne aj to pre com som dakedy fotil a fakt mne to ani tak rozmazane nepride vidim tam zretelne krivan nejaky ten hreben a inverziu myslim ze je to dostatocne zretelne aby si to clovek ktory ma rad hory dokazal zivo predstavit)

Jantaara

Zaciatocnik, veľa kecáš a špekuluješ. :-))) Správne zmenši a doostri fotku a pošli ju nanovo, nech to vymenia. Veď záber je úžasný, len tá neostrosť nabudeného diváka o to viac sklame. Milerada si ju pozriem znovu.

Zaciatocnik

tej sutaze som sa zucasnil iba za ucelom spoznania toho ako taka sutaz za 500e funguje, chcel som pochopit princip sutaze a ako moze foto zaujat po skonceni sutaze som fotky zmazal takze ak mas chut mozes obdivovat tie co som pridal sem)

Kamila

Včera som náhodou túto istú fotografiu videla na inom portáli. Bola vo väčšom rozlíšení a vyzerala tam super. Potom som si pozrela aj ostatné fotografie, páčili sa mi. Najviac sa mi páčili zrkadlenia pri Starolesnianskom plese. Ja by som si rada pozrela Tvoje fotografie aj tu na hikingu, zmenši ich na 738x... (dlhšia strana x...) Ak by mala táto fotografia správny rozmer a začiatočník by ju zaslal Michalovi na mail, nemohol by ju Michal vymeniť?

UNCLE LACO

Začiatočník ahoj. Nedaj sa odradiť ňákymi blbcami čo ťa hodnotia 3-kami. :-)
Myslím to vážne. Stačí sa len pohrať s postprocesom a bude všetko v poriadku.

Muska

jantaara v podmienkach použitia galérie je aj bod týkajúci sa Turistu Milana. Mne osobne jeho fotografie nečitateľných turistických rázcestníkov neprekážali, ale je možné, že pri aktualizáciách galérie alebo mapy sú pre šetrenie diskového priestoru najviac na "odstrel" práve takéto fotografie s nízkym hodnotením a bez potrebných údajov. Aspoň podľa mňa :)

Začiatočník, nenechaj sa odradiť a foť ďalej ak ťa to baví. Čo sa týka hodnotenia, nedá sa neexistuje smernica čo a ako hodnotiť, hlavne je to vyslovene subjektívne. Netreba to brať príliš vážne, ako tu bolo spomenuté toto nieje fotoportál. :)

Zaciatocnik

vsetko co bolo treba som napisal s fotostranok som vzdy odchadzal s tym ze to nema zmysel nieco ukazvat a ako som napisal ja uz NEFOTIM a na tuto stranku som sa zaregistroval ohladom skialpinizmu mal som daky prispevok vo fore ohladom vypeknia papuc a potom som si kupil lyze ked mi nejaky borec hodil link na katalog to je vsetko tu som dal foto len tak ze kto sa ako prejavy

Nsvetozarov

Nechcem sa tu s tebou nejako hádať, ale redakcia na to asi mala istý dôvod. Totiž turista MILAN nereagoval na žiadne e-mailové výzvy, žiadne rady, žiadne typy, návrhy, dokonca ani na pochvaly (myslím, že bola iba jedna :-)). Jednoducho s nikým nekomunikoval a takýto "mŕtvy" človek, (ktorý si inak za to sám môže), si myslím, že sem nepatrí. Zaciatocnik síce tiež nie je bohvieako úžasný, vzhľadom na to, že je ješitný, ale aspoň sa s ním dá ako tak komunikovať a dúfam, že aj niečo mu dohovoriť či vysvetliť a zo svojich chýb sa ponaučí. Ja osobne, ak by ma Lubo k niečomu cez mail vyzýval, by som odpovedal, pretože podľa mňa je ignorácia niekedy horšia, ako vyjadrenie svojho názoru i keď s ním väčšina nesúhlasí. Totiž zaciatocnik nebol vulgárny a k ničomu zlému nenabádal.

Jantaara

Redakcia hikingu bola NÚTENÁ ho zmazať. Haha! Turista Milan si dovolil dávať neostré fotky, bez srdcervúcich výlevov pod fotkou (stručný popis resp. názov vždy bol) a opovážil sa nereagovať. Nikoho neurážal, na nikoho nenadával, len si tak chodil po horách a zdieľal neostré fotky. No to je fakt hrôza! Radšej sa mal rozčuľovať ako Začiatočník. Nič iné si nezaslúžil, len vymazanie. Fakt!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok