Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: pohlad na tatry

Aďo.4

Ja som väčšinu vrcholov a hrebeňov na tomto zábere spoznal..Lenže chodia na hiking aj takí,čo tak nevedia..Takže dík za určenie miesta záberu..
Ale pri Tvojom zábere tatry,kde je taká dlhá diskusia som to miesto záberu nepoznal a až teraz po dlhom čase to vyšlo najavo..A pri tom to bolo lákavé ísť na to miesto niekedy..

Zaciatocnik

ale nie ado vychadzaj z krivana potom zstis ze to pred krivanom su liptovske kopy a hreben na spodku fotky je kamenista takze som musel byt na hrebeni bystrej skus si to pozret na mape a isto mi das za pravdu

Aďo.4

Dá sa to aj na mape nájsť,ale keby si napísal odkiaľ je záber urobený...Lebo nie všetci poznáme Tatry podľa záberu a čo je na fotke...A potom budú turisti-fotografi hľadať v reále miesta pekných záberov-fotiek..

Zaciatocnik

ja som si vzdy tieto pohlady hladal na mape a bolo to pre mna omnoho zazivnejsie ako si iba precitat suradnice )nechcem tym nikoho urazit ale ked si to najdete na mape , bude vam to v buducnosti viac napomocne)

Ondro_RK

Pekný pokus o panorámu, fotený/priblížený pohľad z vrcholu Bystrej ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky