Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: kamzik

Aďo.4

začiatočnik,máš pravdu,že je to Tvoja najostrejšia fotka na tejto galérii a hneď je to krajšie..

Muska

Systém rozostrí každý rozmer fotografie mimo 738 pix / dlhšia strana. Zobrať ti to možno nechcelo, kvôli veľkosti súboru, tá je ohraničená hodnotou max 750 kb. Jpg stačí väčšinou ukladať pri zmenšovaní na hodnotách 72 dpi a 85 - 90% kvalite, aby nemal zbytočne veľa bajtov.. Inak pekný záber :)

Zaciatocnik

to neviem ani ja)lebo mne sa v pocitaci pred vkladanim javi ostrejsia ako tu ale akoze berem to tu ze to je ostre ja tu ostrost fakt neriesim )

Adina

zaujímave je, že keď si fotečku stiahnem, je ostrá (na parôžky som sa zamerala), no tu sa mi zdá nedoostrená. Tak potom neviem, v čom je chyba.

Zaciatocnik

neviem rozky sa mi zdaju byt ostre )alebo ty ich mas rozmazane?)aj te to fotene teleobjektivom na clone 5,6 a je to bez orezu bolo to blizko takze je tam ucinok hlbky ostrosti neviem napis konkretne co tam mas rozmazane aby som vedel kde je chyba)

Zaciatocnik

tuto fotku som tu daval v 730 lebo vcera mi to v inom nechcelo zobrat a ja to mam ostre ved pozri na travu pod kamzimkom aj na monitore to mam ostre a to pozeram na tom 10 palcovom otrasnom monitore)teda ostre na moj vkus)

Adina

Počúvaj, vlastne čítaj začiatočník. Také pekné fotečky tu dávaš, len nerozumiem tomu, prečo ich nemáš ostré. Tuto som si skúsila dat do rozmeru 738px automaticky sa mi druhý rozmer nastavil na 491px a fotečka je krásne ostrá. Neverím, že to nedokážeš aj ty .-).

Zaciatocnik

no ved je to najostrejsie co som sem pridal)a robil som to na 2x ale nedaval som sice na 100 ale na 90% mne sa zas az take akoze ostre nepacia)teda nie ako ta fotka ale ta ostrost)ale je to vec nazoru takze respektujem )

Nsvetozarov

Nádherné, úžasné, krásne!!! Aj som chcel povedať, že bezchybné, ale nepoviem. Fotka je síce výborná po všetkých stránkach, ale s tým doostrením by si sa mohol ozaj trošku pohrať. Potom by to už bola ozaj bezchybná fotka. Pre mňa sú takéto fotografie o to zaujímavejšie, že takto blízko som kamzíka ešte nevidel a nie to ešte odfotil. Tak sa mi to snáď niekedy podarí. A k tomu foteniu: Pokračuj v ňom, je to pekná záľuba.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok