Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na ceste do Račkovho sedla

LuboO

Flodur, to bolo mne? Pripomenies mi? Nejak mam unik...

Ondro_RK

--> LuboO, to ja som samozrejme nemyslel vážne ohľadom toho kurzu ;-)

Flodur

Uz viem preco sem neposielam svoje prispevky. Tolko odbornikov na jednom mieste... Lubo pamatas?

LuboO

No, ale reklamu sebe, svojim fotkam a svojim aktivitam urobil, nie? Mozno to bol aj jeho zamer, ktovie?
Ondro, ja tieto skolenia absolvujem jedno rocne, aj ked trochu ineho zamerania. A s ludmi, ktori su dobri, fundovani a na pocudovanie aj celkom skromni. Nepotrebuju sa takymto sposobom prezentovat na webe. Takze vdaka, nemusim...:)))

Ondro_RK

No veruže sa ,,špičkovo" odprezentoval. Ja byť na mieste tohto ,,manipulátora" tak by som sa tu takto verejne absolútne nechvastal, že učím manažérov a venujem sa koučovaniu :-D
P.S.: LuboO, nebodaj sa chceš prihlásiť na X-Treme Coaching pro jednotlivce? :-)))

LuboO

Fujha, ale sa tu toho nakecalo... A vysledok nijaky, jedine, ze sa klf spickovo odprezentoval... Vsetci poznaju jeho fotky aj clanky... Predsa len je to frajer...

Mato_d

Lucencan:
Tazko hovorit za druhych, ale podla mna sa kazdy fotograf snazi o co najlepsi vysledok. Cim menej zasahov v PC, tym lepsie, ale ak svoju krajinarsku fotku S CITOM dosaturujes, priostris, alebo upravis kontrast, tak vlastne len kompenzujes povedzme nie najidealnejsie poveternostne podmienky. Avsak to najdolezitejsie, cize kompozicia a myslienka, sa v pocitaci (chvalabohu) vyrobit neda.

Mlieko

Klf na zaklade tvojho clanku mam pocit, ze si skoncil strojnicku psychologiu a o tej humannej vies pramalo

Mlieko

Manipulacny pracovnik nas chce pravdepodobne len zmanipulovat...
Na tej fotke tie dve bodky vlavo su ludia?

Lucencan29

Re: Igor STRHÁRSKY
Asi to tak odomňa vyznelo, ale ja som vôbec nenarážal na majstra Barabáša, na to ŽE upravuje.. ja som sa pýtal-ma zaujímalo- ČI upravuje, a v akej miere.. (že "ak viete, nech odpoviete" :)
Pretože keď som minulý týždeň zhliadol tie jeho dokumenty o Tatrách (Mystérium a ten pre rakúsku tv.ORF2), tak som bol z toho maximálne unesený..a niekto mi povedal na to, že: "však to je celé (aj farebne)upravované cez computer"!
No mne sa to až tak nechcelo veriť, lebo viem,že pán Barabáš má cit pre takéto veci, pozná Tatry ako málokto, a celkovo príroda dokáže zahrať prenádherné "divadlá".
Ja Pána Barabáša uznávam tak či tak... a nedovolím si nikoho haniť či ohovárať..
S pozdravom

MatusM

Fiha, k takej slabej fotke taka dlha diskusia...

Rbr69

--> klf
nasiel som si Tvoj clanok magazin.station.zoznam.sk/…/C…
a aj tie reakcie ostatnych :)

Asi spravanie a reakcie face2face su u Teba zvladnutelnejsie nez rekcie tu na fore. Tu sa ludia nedali a nenachytali. :)

Bikemartin

"Už som urobil asi dvadsaťtisíc fotografií." Pre odbornikov to je asi asertivita, pre nas ostatnych je to informacia, kedy ti odide uzavierka vo fotaku :o)

O zneuzitie tejto fotky by som sa neobaval...

P.S. Nepal mas super!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky