Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Poľské čučoriedky

Tanka

Jantaara, ja som pred par rokmi videla v NT cerstvu stopu medveda v snehu, ale uz z jej velkosti sa mi udelalo spatne od strachu...a ked este kamarat znalec vyhlasil, ze podla tej stopy medved tade isiel pred cca dvoma hodinami, mala som dost...potom som celu turu v kazdom kriku videla medveda alebo v kazdom zasuchotani som ho pocula...:))) odvtedy som uz taku cerstvu stopu nevidela ani nestretla medveda...

Peter Miler

Tak toto musel byť zážitok :-)) U nás zase chodil v nedeľu v noci popod balkónom ursus containerus. A vysral sa rovno na chodník pred obchodom, nech je sranda.

Aďo.4

hlavne ich chceme všetci nafotiť,ale keby boli také pokojné,ako tieto bruum....

Meky

Wau.Toto by som chcel raz zažiť.

Jantaara

Bolo to okolo pol piatej. Čo som počula rozprávať sa poliakov, tak ráno vraj bola hore na hrebeni a teraz pomaly zostupuje. A ešte som zachytila, že by to mala byť slovenská medvedica. Ale netvrdím to naisto, lebo poľštine dáko extra nerozumiem.

Turis

Ahoj a o kolkej to je fotené? S partiou sme šli z haly kondratovej na hrebeň okolo tej 12 túto sobotu...veľmi rád by som si pozrel macov...možno by som ich aj videl kebyže viem že sú tam:)

Jantaara

Tanka, keďže tam bolo ďalších 100 poliakov, ktorí sa tvárili, že medvede sú viac-menej polodomáce zvieratá a stretnúť ich dvakrát za deň je normálne, tak som sa nebála. Ale keby tam bola len naša partia, alebo nebodaj sama, to by mi asi ritku stískalo :-)

Ono je to aj o zvyku. Keď pred dvomi rokmi pri horskej chatke môj pes strašne vrčal smerom do lesa a potom som našla stopy medveďa, aj keď boli už dosť staré, skoro som sa tam pototo. Ani som ďalej nepokračovala, vrátila som sa rozklepaná domov. Odvtedy som už čerstvé stopy videla viac krát, no už ma tak nerozhádžu.

Tanka

paráda...medvede sa pomaly dostávajú na úroveň kamzíkov, pokiaľ ide o vyskyt pri chodnikoch a to, ze maju ludi na haku...a nebala si sa??

Zaciatocnik

no u nas sa kvoli tomu, aby sa medvede mohli takto past zavrela tomanova dolina aspon teda podla ochranarov

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky