Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Chopok,

Jantaara

Lino, radšej sa ani nepriznávaj, že si lyžiar! :-)

Podľa mňa by mali lyžovanie na Slovensku zakázať. Zbúrať všetky vrcholové stanice a lanovky, nechať hory len turistom, čo si to sami vyšľapú. Ak je niekto krivý, čaptavý? Nuž smola. A lyžiari nech sa odpracú do Rakúska a Talianska. Alpám lanovky nevadia, slovenským horám ano. A zbytočné je obnovovať dedinské vleky na lúkach. Lyžiari sú svine rozmaznané, nepôjdu tam! :-P

Jusk11

ziadne "ufo" ale medzi stanicami bude, resp. uz je postavena dvoj-rotunda, mala na mieste povodnej starej rotundy a vacsia rotunda, kde bude restauracia...

Zaciatocnik

to ufo tam ma byt fakt?ja som si myslel ze to je iba akoze iluzia hmm(

Sanco

Keď dostavajú ufo, tak Kamienka bude o5 Kamienka ...

Meky

Lino,ja som nemyslel a ani nenapísal,že by Kamienka mala stratiť klientelu...Práve naopak...

Lino

Matúš, to je vec názoru. Stará zrúcanina demontovanej lanovky bola krajšia? Hlavne už bola nebezpečná. Množstvo takýchto vrcholových staníc je v Alpách. Chopok je a bude masovka. Preto sa mu v lete vyhnem a v zime to ocením. Kamienka svoju klientelu určite nestratí, aj ja tam budem radšej chodiť. Možno by som videl aj možnosť jej rozšírenia.

Politické a finančné pozadie tejto výstavby neriešme. To je jasné a nič s tým nenarobíme...

Meky

Ja sa bojím,že Kamienka stratí to svoje čaro...

MatusM

No dobre, ale načo tam budujú tú kôlňu hnusnú nevkusnú? ... no ... básnická otázka ... veď vieme načo.

Lino

Lanovka tam bola od 50-tych rokov minulého storočia, takže to až tak tragicky nevidím. Od Kráľovej hole az po Donovaly je to jediný kopec kde sa lyžuje až na vrch a sú aj lanovky. Som aj lyžiar, takže podľa mňa je to ok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma

Komentár

Yetee k fotke: Leto v Balogu Drevenice v Balogu to budú asi ťažko, keďže je to zrubový, gréckokatolícky kostol z Matysovej zo skanzenu pod Ľubovnianským hradom.

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma