Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohľad na Krivánsku Malú Fatru

Samuraj

Nsvetozarov, možno Ťa moja odpoveď prekvapí, ja to neriešim, keď je niekde niečo vyschnuté alebo vyrúbané. Je mi ľúto a smutno za každým živým statným stromom, no treba si uvedomiť, že nežijeme v raji. Tu budú vždy konflikty záujmov. Stromy boli vysádzané nato, aby sa neskôr ťažili. Tam, kde je to zakázané a rúbe sa napriek zákazu, tak nech tí *ajzli idú pod zem, poviem si, ale aj tak si nepomôžem - zistil som. Keď nič neviem spraviť s tým, neriešim, beriem to ako fakt.
Hovorí sa, že zákony sú ako pavučiny. Malé mušky sa chytia, no veľkú muchu nezastavia. V skutočnosti je pavučina taká pevná, že sa do nej zamotá aj väčší chrobák. Tak to potom sú slabé zákony.
Ale to som trošku odbočil... Pýtal si sa prečo sú tie stromky suché? Skôr odborník by Tvoju otázku zodpovedal najdôveryhodnejšie. No keď sa zamyslím a rozpomeniem sa, čo som tam na vrchu Jedľoviny videl, tak tieto sucháre boli len tu na tomto malom mieste. Nemyslím si, že by sa tam konalo niečo nekalé. Aspoň čo som videl, tak vrchol a jeho okolie boli husto porastené sviežou zelenou vegetáciou. Obnova lesa sa tu už začala. Môj názor!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky