Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Rakúska do Malých Karpát

Diskusná téma K fotke: Z Rakúska do Malých Karpát

Posledný tohtoročný výjazd som venoval miestu, ktoré rád navštevujem. Kaplnke sv.Rochusa nad rakúskym Angernom http://hiking.sk/hk/ga/43962/zahorie-kaplnka_svrochusa.html Je od nej celkom zaujímavý výhľad. Dnes bola celkom dobrá dohľadnosť, takže priblížením sa dali fotiť menej tradičné pohľady. Toto je len výrez z celkovej scény, ktorá začínala pri Hundsheimer Bergu nad Hainburgom, pokračovala Devínskou Kobylou, Somárom, Vysokou, Vápennou, Zárubami, vrtuľami na Rozbehoch a končila niekde pri Brezovej, na Mohyle MRŠ. Tú bolo vidieť slabšie. Zaujímavosťou bola napríklad viditeľnosť viacerých MK hradov: Devín, Pajštún, Plavecký hrad a Ostrý kameň. Kvalita fotky mohla byť lepšia, ale to aj dohľadnosť :) Popisy pridané pre lepšie zorientovanie.

Vladvlad

Vďaka, som rád, že fotka zaujala. Podobný výhľad na obľúbené končiny ma vždy príjemne naladí :)

Aďo.4

aspoň takto poznávam Malé Karpaty..
Vďaka za popis..

Meky

Paráda.MK ako na dlani aj s bonusovými popismi.Veľká pochvala autorovi :) Sem sa niekedy musím ísť mrknúť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma