Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kraj vyzývavých tvarov

Diskusná téma K fotke: Kraj vyzývavých tvarov

Ešte jeden pohľad na kraj ticha a vyzývavých tvarov v prekvapivo vydarenom počasí. Oranžové svetlo selektovalo najvyšších a mňa privádzalo do absolútnej fotografickej extázy. Plochejší hrebeň v popredí prechádza do hranatejších tvarov Hlúpeho vľavo. Ale korunu všetkému nasadzuje dramatická špicatá Ždiarska vidla, ktorá robí skutočnú česť svojmu menu. Sloboda a radosť, ktoré v horách hľadám boli tak opäť všade vôkol mňa :-)

Dzakomoo

Belianky su nas skutocny klenot. toto zazit musel byt skutocne splneny sen. co sa tyka pohybu mimo znaciek, tak aj na tomto zabere vidno zretelne v masive Zdiarskej vidly traverzovy chodnik.. cize obraz si moze kazdy urobit sam aka je tam s pohybom realita. ja ale verim tomu, ze v mojom zivote sa raz dockam oficialneho spristupnenia tejto hrebenovky.
PS: Mato pozri si gmail

Haendel

Je pravda, že pár nadšenců se tam na základě fotek může jít podívat, ale tyhle lidi by se tam časem nejspíš dostali tak jako tak.Pár fotek z žádné oblasti ještě turistickou destinaci neudělalo. Plesnivec myslím může být v klidu :-)

Daulagiri

Haendel myslím že stačí. A chodiť mimo značiek sa dá asi všade, len treba počítať s rizikom. Či to tu viac kontrolujú neviem, stráž som nestretol, ale tiež som to počul. Na Ždiarsku ide viditeľný chodník zo Širokého sedla tak sa isto dá pešky.

Igor čakal som i takúto reakciu. Asi som ozaj človek chválenkár, ale to nebol ten dôvod pridania fotiek. Proste som neodolal ukázať ako to tam vyzerá. V tomto ešte nemám takú silnú vôľu ako ostatný. Nie je to ospravedlnenie, ale je to tak.

Jonathan.sk

No len keď sa stane "in" pre masy tam chodiť, tak tie plesnivce čo tam rastú majú po ptákách. :)

Bulat

Laco, ty si videl niekde nejaký důkaz, že som tam bol? Kludne tam choď aj ty, ale odpusť si potom to neodolateľné pokušenie sa tým chváliť !

UNCLE LACO

Igor, v tvojom prípade - já som tam bol a už nik iný či ako? :-)

Bulat

po opakovaných sériách fotiek z tunajších končín sa stane "in" sem chodiť, nuž by mali začať hoši lepšie strážiť

Haendel

Z Belianek jedna fotka hezčí než druhá. Doufám, že nás ještě nějaké další čekají:-) Dá se v této části hor chodit mimo značené cesty? Slyšel jsem, že stráž to v Beliankách víc kontroluje, je to pravda? Co na Ždiarskou vidlu, dá se dojít po svých? Díky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma