Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fjällraven Classic 2014 I.

Diskusná téma K článku: Fjällraven Classic 2014 I.

Každý rok v auguste sa vo švédskom Laponsku koná tradičné trekkingové podujatie Fjällraven Classic. Ide o diaľkový pochod pre širokú verejnosť, tento rok sa ho zúčastnilo 2300 turistov z 30 rôznych krajín a medzi nimi aj my s Ľubom. Trasa meria 110 km, celkové prevýšenie je cca 1500 m. Účastníci by to mali stihnúť do 7 dní. My máme vzhľadom na letenky 5 dní, čo sa nám pri pohľade na parametre túry zdá akurát.

Miroslav Svitek

Soňa tíško Vám zývidím.Vieš ako milujem Škandináviu a tak keď sa stretneme,budem sa pýtaž a pýtať. Teším sa na pokračovanie.

Knor

Pekne. Pripomenulo mi to vylet s kamaratom na Cakkarassu, trochu severnejsie, v Norsku. Vyrazili sme z auta volakedy o 4:00 a spat sme sa vratili o polnoci (bolo trochu sero, ale vidno). Sli sme podla map najprv po plazivych brezach a neskor kilometre kamennymi polami, o chodniku sa nam mohlo iba snivat. Mali sme vsak iba lahucke batozky.
Inak, otlaky mavam obycajne vtedy, ked idem rychlejsie ako by som mal :-).
P.S. Preco ste sli s masovkou a nie povedzme o tyzden prv?

Sona

Lebo sme chceli byt na tom podujati a vidiet celu tu organizaciu a tak.

Lubo

Martin, tiez som sa toho bajprv bal. Masovka to vsak bola iba prvu polovicu prveho dna. Potom to bolo super. Mali sme aj dostatok "sukromia" aj boli kde-tu mili ludia, s ktorymi sa dalo pokecat. Vsetci s perfektnou anglictinou a usmevom na tvari. Celkovo na mne zanechala akcia super dojem a ked vyda, rad pojdem znova. A to som clovek, co davy fakt nemusi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma